Ana sayfa Yabancı Dizi Ödüllü dizi The Allegation, BluTV’de yayında!

Ödüllü dizi The Allegation, BluTV’de yayında!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, uluslararası bir başarıya imza atarak 2021 Cannesseries En İyi Senaryo Ödülü kazanan 7 bölümlük çarpıcı mini dizi ‘The Allegation’ı bugün itibariyle kütüphanesine ekledi.

Başrollerinde Peter Kurth, Narges Rashidi ve Sebastian Urzendowsky’in yer aldığı, yönetmenliğini Daniel Prochaska’nın üstlendiği hukuk tarihine geçmiş bir skandalı anlatan ‘The Allegation’, BluTV’de yayında.

25 sanık, 300 gün süren bir duruşma… Çarpıcı anlatımıyla dikkat çeken dizinin konusu şu şekilde: 1994 ve 1997 yılları arasında Almanya’nın Worms şehrinde 25 kişi bir çocuk pornografisi çetesi yönetmekle suçlandı.

Bir kadının, kocasının çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tetiklenen dava vahşi iddialar ve karşı savunmalarla çalkalandı. Karısının ölümüyle sarsılan, alkol bağımlısı Schlesinger ise Berlin yeraltı dünyasının problem çözücü kişisi olarak bilinen Azra’nın ısrarlarıyla sanık avukatlarından biri olur. Korkunç haberlerle harekete geçen savcılar, yıkıcı bir davaya hazırlanır.

‘The Allegation’ bugünden itibaren BluTV’de yayında.