Ana sayfa Dizi Fragmanları Off bu nasıl sahne! Sadakatsiz dizisinde yine olay çıkacak!

Off bu nasıl sahne! Sadakatsiz dizisinde yine olay çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi başarılı oyunculuk performansları ve güçlü hikaye ile reytinglerde çok iyi noktalara geldi. İlk 7 bölüm öyle başarılı oldu ki, adeta parmak ısırtılacak bir proje olarak göz doldurdu.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan tam 5 farklı ülkede uyarlama yapıldı. Bir tek Sadakatsiz bu kadar büyük ve etkileyici bir performans sergiledi. Yurt dışında da dizinin satışlarının çok iyi noktalara gelmesi bekleniyor. Peki dizinin 8. yeni bölümünde neler olacak? Yine izleyicileri şaşkına çevirecek anlar yaşanacak.

İntikam almak için her yolu deneyen Asya’ya karşın bu sefer de oğlu babasını Derin’in yanında yakaladı. Ali’nin sor bir sorusu var: “Baba neden buradasın?” Ali’nin babası ile konuşmak istemesi ve onu Derin’in yanında sıkıştırması Volkan için büyük bir sorun olacak.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolündeki dizinin yeni bölümünde yine olaylar eksik olmayacak. İşte Sadakatsiz 8. bölüm fragmanı:

Sadakatsiz 8. bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Ali, Volkan’ı Derin’in yanında yakalıyor!

Ali babasının yanına gidiyor ancak kapıyı Derin açıyor. Volkan’ı görmesiyle birlikte Ali şaşkınlığa uğruyor.Volkan ise ne yapacağını bilemiyor. Ali ise babasına neden orada olduğunu sorunca Volkan ne diyeceğini bilemiyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!