Ana sayfa Dizi Fragmanları Of bu nasıl kapak böyle! Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz yerin dibine girse daha iyi!

Of bu nasıl kapak böyle! Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz yerin dibine girse daha iyi!

tarafından ker_def

elevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 73.bölümü bu akşam yayınlandı. Züleyha, Demir ve Yılmaz arasında ne yapacağını bilemez durumdayken, artık bu sorun ortadan kalkıyor. Züleyha tarafını seçecek. Hünkar Yaman’ın ölümünden sonra dizide ilk kez bu kadar güçlü bir mesaj verildi.

Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Züleyha artık Hünkar Yaman’tan sonra boşalan koltuğa oturmaya karar verdi. 26 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan 74. bölümde bunu net bir şekilde ortaya koyan sahneler yayınlanacak.

İlk fragmanda öyle detaylar var ki, dizinin hayranlarının adeta ağzı açık kaldı. Öncelikle Züleyha’nın Yılmaz sorunu bu bölümde belki de kökünden bitecek. Artık onun farklı bir yolu var. Çünkü o Çukurova’nın yeni hanım ağası olmayı kafasına koydu. Demir ile birlikte yürüyecek olan Züleyha, Yaman ailesini büyütmek için kolları sıvadı.

“Arkanızda artık ben varım. Büyük hanımızın açtığı yolda ben devam edeceğim. Ben de onun gibi sizin için çalışacağım. Yaman’ları beraber büyüteceğiz.”

Of bu nasıl kapak böyle! Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz yerin dibine girse daha iyi! 7

İşte bu sözlerle köylüye hitap eden Züleyha, artık yeni hanım ağa olacağını da gösterdi.

Bir Zamanlar Çukurova’nın 74. yeni bölümünde bir de kapak gibi sahne var… Yılmaz’dan zaten izleyiciler gıcık kapmıştı. Züleyha’nın yaptığı kapak, birçok izleyicinin yağlarını eritti.

“Kurban olduğum” diye söze başlayan Yılmaz’a “Ben senin kurban olduğum değilim artık. Uzak dur benden” diyen Züleyha, dizide bugüne kadar ki en sağlam kapağını yaptı.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 26 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan 74. bölümünden ilk fragman: