Ana sayfa Dizi Haberleri Off ne heyecanlı bir bölüm! Kefaret dizisinde taşları tek tek dizilecek, gerçek ortaya çıkacak!

Off ne heyecanlı bir bölüm! Kefaret dizisinde taşları tek tek dizilecek, gerçek ortaya çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kefaret, 10 Ocak Pazar akşamı 8. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Sinan’ın Zeynep’e gerçek kızının Cansu olduğunu bir türlü söyleyememesi ama onun gerçeği bulması için taşları dizip kendisinin öğrenmesini sağlamaya çalışması yeni bölümde dikkatleri çekecek.

Ahmet ise, Elif’i buluyor ve Cansu gerçeğini ortaya koyuyor… Kefaret dizisinde Elif gerçeğinin ortaya çıkması ile birlikte hikaye bambaşka bir noktaya doğru savrulacak gibi duruyor. Kefaret’in 8.bölüm 2. fragmanı yayınlandı ve Zeynep, Ahmet, Sinan’ın olduğu ortamda Elif karşılarındaydı… Ahmet, “Elif” diye kızına seslendiğinde Zeynep’in ne yapacağı merakı artırdı.

“Çok sevdim bu diziyi, kızını bulsun artık” diyerek yorum bırakan dizinin hayranları, hikayenin akış hızından da son derece memnun. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret’in 8. bölüm 2. fragmanını ve yeni bölüm detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Peki 8.bölümde neler izleyeceksiniz? Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir.

Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir.

Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır.