Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada programına katılanlara, artık Zuhal Topal bile inanmıyor!

Zuhal Topal’la Sofrada programına katılanlara, artık Zuhal Topal bile inanmıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

İzdivaç programlarının yayından kaldırılmasından sonra geçtiğimiz sezon ekranda yer alamayan Zuhal Topal, yeni sezonda Fox TV’de kayınvalideler ve gelinlerin yer aldığı yemek programının hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenmeye başladı.

Çok izlenen yarışma programında kayınvalidelerin strateji yapmak uğruna, güzel olan yemekleri eleştirip, herkesin ekran başında hayranlıkla izlediği masalara çok düşük puanlar vermesi, izleyiciyi olduğu kadar, Zuhal Topal’ı da yıldırdı artık!

Ekran başında programı izleyenlere adeta saç baş yolduran, adaletsiz davrandıkları anlaşılan kayınvalideler, verdikleri puanlarla kimseyi inandıramıyordu. Zuhal Topal da hemen her fırsatta artık düşük puanlar için kayınvalideleri haşlamaya başladı!

Yaptığı tüm uyarılara karşın masada uçuşan haksız eleştirilerden bu hafta da tüm gelinler nasibini aldı.

Bu hafta içinde Filiz gelinin evine konuk olan Zuhal Topal, yemeklere 3-4 gibi puanlar verilmesi üzerine açtı ağzını yumdu gözünü!

Zuhal Topal'la Sofrada programına katılanlara, artık Zuhal Topal bile inanmıyor! 7

Topal, olur olmaz eleştiriler yapan, beğendiği halde beğenmeyen, beğense de puan vermeyen kayınvalidelere “Artık söylemlerinizde ne inandırıcılığınız var, ne bir şey var! Böyle 3’ler 4’ler nedir yahu? Olacak iş mi? Göz var, nizam var! Görüyor, herkes de görüyor. Yazık günahtır.Yapmayın bunu! 3’lük bir masa mıydı bu? 3 olmaz yani, bu yemeklere, bu lezzetlere olmaz! Büyük haksızlık yaptınız…” diyerek kayınvalideleri eleştirdi.

Haftanın sivri dilli ve her şeyi eleştiren, kimseye söz hakkı tanımayan, masada sürekli gerginlik yaratan kayınvalidesi Ayşe Hanım puanını savunmak istedi ama Topal, “Aman aman demin söylediklerinin aynısını söyleyeceksen söyleme…” diyerek tepkisini ortaya koydu ve “Asla 3’lük bir masa değildi. Doğru puan Şükran Hanım’ın puanıydı. Siz de üzmeyin kendinizi, lütfen iyi olun, önemli olan sağlığımız” diyerek gelini teselli etti.