Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde çiftler arasında ipler kopma noktasına geliyor!

Oğlum dizisinde çiftler arasında ipler kopma noktasına geliyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Zeynep’in Melike’yle yüzleştiği tanıtımda Zeynep kendini açıklamaya çalışırken Melike’nin sert tavrıyla karşılaşıyor. Bu sırada eve gelen İlyas’ın nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oluyor.

Tuğrul ve Zeynep arasında ipler artık kopma noktasına gelirken Melike ile İlyas’ın evliliğindeki sorunlar da devam ediyor. Efe akıl sağlığı raporu için heyet karşısına çıkarken çıkacak sonuç büyük bir heyecanla bekleniyor. Tuğrul’un Zeynep’e “Çocuğumuz bugün dışarı çıkıyor!” demesi ise kafaları karıştırıyor.

Oğlum’un beşinci bölümünde Tuğrul’un ise tek amacı Efe’ye rapor aldırıp hastaneye gitmesini sağlamaktı. Efe’yle görüşmeye giden Tuğrul, çocuğundan hasta gibi davranmasını, sesler duyduğunu söylemesini istedi. Peki Efe babasını dinleyip yalan söyleyecek miydi? Melike’nin intihara kalkıştığını öğrenen Zeynep artık dayanamayacağını söyledi ve Melike ile konuşmaya gitti.

Oğlum dizisinde çiftler arasında ipler kopma noktasına geliyor! 7

Zeynep ilk gittiğinde cesaret edemese de ikinci denemesinde Melike’nin karşısına çıktı. Gelecek bölüm iki annenin yüzleşmesinde yaşanacaklar şimdiden merakla bekleniyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 16 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!