Ana sayfa Sosyal Medya Tolga Sarıtaş, Baba dizisi setinde çok yoğun çalışıyor ama bu durumdan çok mutlu! Bakın neden?

Tolga Sarıtaş, Baba dizisi setinde çok yoğun çalışıyor ama bu durumdan çok mutlu! Bakın neden?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Ay Yapım tarafından çekilen ve Show TV’de yayınlanan, sezonun iddialı dizilerinden Baba’nın başrollerini Tolga Sarıtaş ve usta oyuncu Haluk Bilginer paylaşıyor.

Bir Anadolu hikayesi sloganıyla ekrana gelen ve Ödemişli bir ailenin yaşadıklarını anlatan Baba dizisi herkesin hayatından bir şeyler bulduğu bir dizi oldu. Diğer dizilerin abartılı yaşamlarından uzak, Anadolulu bir Türk ailesini en doğal haliyle izleyicinin karşısına çıkaran dizi daha ilk bölümleriyle izleyiciyi etkisi altına aldı.

Sosyal medyada Baba dizisiyle ilgili yapılan yorumlarda oyuncu kadrosuna ve hikayenin gücüne dikkat çekiliyor. Sette de uyum içinde çalışan dizinin başrol oyuncularından Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz akşam muhabirlerin merak ettiği sorularıı cevapladı.

Tolga Sarıtaş, Baba dizisi setinde çok yoğun çalışıyor ama bu durumdan çok mutlu! Bakın neden? 7
Çok güzel bir ekiple bir araya geldiklerini ifade eden Tolga Sarıtaş, yönetmenlerine ve yapım şirketine teşekkür ederek dizi hakkında şunları söyledi; “Çok keyifli bir süreç geçiriyoruz. İzleyiciden aldığımız karşı tepkiler de çok güzel. Keyfimiz yerinde. Zaten çok özel bir ekibin içerisindeyiz, özel insanların olduğu bir ekibin içerisindeyiz. Umarım yolumuz, yolculuğumuzun önü açık olur. Herkes işini iyi yapmaya çalışıyor. Bu da güzel yansıyor.”

Set ortamından da bahseden Tolga Sarıtaş, gülmekten sahne çekemedikleri zamanların olduğunu fakat çok ağır sahnelerde de tam konsantre çalıştıkları ya da çok özel anlarda olduğunu dile getirdi.

Dizi dışında farklı bir şey yapamadığını da sözlerine ekleyen başarılı oyuncu, bu durumdan hiç şikayetçi olmadığını aksine memnun olduğunu ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.