Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisi milli duyguları kabartıyor ama reytingler neden düşüyor?

Teşkilat dizisi milli duyguları kabartıyor ama reytingler neden düşüyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve pazar akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi Teşkilat, şimdiye kadar 37 bölümüyle heyecan yarattı. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi de Serdar ve Zehra’nın kahramanlık hikayesine ilgi gösteren milyonlarca dizi hayranı bulunuyor.

İlk başladığı dönemde tüm reytingleri alt üst eden, TRT1’in en başarılı yapımlarından birisi olmayı kısa sürede başaran Teşkilat, uzun süre de bu durumu sürdürdü. İkinci sezona da çok iyi başlayan dizinin ritmini bozan ise, Kanal D’nin Yargı isimli dizisini izleyici ile buluşturması oldu.

Yargı’nın güçlü çıkışının yanı sıra Teşkilat dizisinin senaryosuna yönelik eleştirilerin oluşması, TRT1’in pazar günkü üstünlüğünü kaybetmesine yol açtı. Çift haneli reytingler gören ve uzun süre de bunu sürdüren Teşkilat artık, ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı.

Teşkilat dizisi milli duyguları kabartıyor ama reytingler neden düşüyor? 7

7’li oranlara kadar gerileyen reytinglerdeki dramatik düşüş durmuş gibi gözükse de artık izleyicilerin yoğun ilgisiyle birlikte eleştiriler de alıyor. Teşkilat dizisinin 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekibin çıktığı operasyonda şehitler var.

Milli duyguları kabartan, ekran başında izleyenlere devletin ve milletin önemini anlatan bir yapım olması Teşkilat’ı öne çıkartan detaylar oldu. Dizide ortaya çıkan milli duyguların kabartılması hadisesi reytinglere nasıl yansıyacak?

Teşkilat ekibi eski çift haneli reytingler aldığı, birincilikleri topladığı döneme geri dönebilecek mi? İşte bu soruların yanıtları merak ediliyor. Zira Teşkilat bu kadar etkili duyguları ortaya çıkarmasına rağmen; Yargı karşısında güçsüzleşti ve bu durumu tersine çevirmek de pek kolay gözükmüyor.