Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde öfke büyüdü, sözler şoke etti!

Oğlum dizisinde öfke büyüdü, sözler şoke etti!

tarafından ker_def

Show TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan oğlum dizisinin üçüncü bölümü geride kaldı. Etkileyici bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu ile yola çıkan dizinin reytingleri de iyi gelmeye devam ediyor. Dizinin hikayesi açıldıkça hem duygusal sahneler artıyor hem de izleyici sadakati oluşuyor…

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, bir umut hikayesini anlatan dizi ‘Oğlum’un dördüncü yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Efe’nin cezaevine gönderildiği tanıtımda küçük çocuğun tedirgin halleri dikkat çekerken yanına gelen diğer çocukların ona nasıl davranacağı merakla bekleniyor.

Efe’nin avukatı İlyas’la görüşerek sus payı teklif ederken İlyas öfkeden çıldırıyor. Melike, Zeynep’in kapısına giderek konuşmak isterken “Benim oğlumu o çocuk öldürmedi, benim oğlumu siz öldürdünüz!” sözleriyle herkesi şoke ediyor.

Üçüncü bölümün finalinde Demet, Efe ile anlaşmayı ve ona bir adım daha yaklaşmayı başarırken sözleri akıllarda soru işaretleri yarattı. “Keşke her biri bu acıyla yaşamayı öğrendi diyebilseydim size. Ama olmadı, biri yapamadı…” diyen Demet’in bahsettiği kişi kimdi? İşte bu sorunun yanıtı yeni bölümde ortaya çıktı.

Oğlum dizisinde öfke büyüdü, sözler şoke etti! 7

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 2 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!