Ana sayfa Dizi Haberleri Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş, çok özel bir mesaj için dizide buluştu!

Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş, çok özel bir mesaj için dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yunus Emre Yıldırımer ile Gizem Güneş ikilisini yakında yeniden televizyon ekranında göreceksiniz. atv’nin yeni dizisi Adı Sevgi güçlü misyonu ile herkesi derinden etkileyecek!

Genç oyuncuların iyi bir partner olacağı yayınlanan fragmanlardan anlaşılıyor. Birbirlerine yakıştırılan iki isim güçlü bir hikayenin de geniş kitlelere yayılması için çaba sergileyecek. Bu dizinin güçlü bir misyonu var… Toplumsal sorunlara vurgu yapılacak olan dizide, öğretmenlerin verdiği büyük emeğin izlerini göreceksiniz.

Bir yanda hayaller ve umutlar… Diğer yanda ise gerçekler… Günümüz toplumunda da sıklıkla yaşadığımız hayal kırıklıkları ile dolu bir süreçte, bir umut hikayesi olarak ortaya çıkan Adı Sevgi, genç bir öğretmenin meslek aşkını ortaya koyacak.

Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş, çok özel bir mesaj için dizide buluştu! 8

Hayalinin peşinden koşan Elif Türkkan karakterinde Gizem Güneş hikayenin ana merkezinde yer alacak. Sarpça isimli küçük bir ilçeye tayin olan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak izleyeceğimiz Gizem Güneş, etrafına ilham veren, azimli, güzel ve zarif bir genç kadın.

Zorluklar içinde geçen hayatın ona öğrettikleri ile öğrencilerine sevgiyle yaklayan bir öğretmen karakteri atv ekranında büyük toplumsal mesajlar verecek.

Zeynep isimli bir öğrencisinin çaresizliğine umut olmak için yola çıkan Elif Türkkan, birçok çocuğun da hayatını değiştirecek.

Sevgi dolu ve onurlu bir mücadele izlemeye hazır mısınız? Genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadele sizleri ekrana bağlayacak. Öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişim aslında gerçek yaşamda da örnekleri olan bir durum.

Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş, çok özel bir mesaj için dizide buluştu! 9

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan “Adı Sevgi”, etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplayacak, kısa sürede izleyicilerin gözdesi olacak. Yeni dizinin yayın tarihi netleşmedi ama çok yakında atv ekranında başlaması bekleniyor.

Emir Baykara karakterinde izleyeceğimiz Yunus Emre Yıldırımer ise herkesi fazlasıyla şaşırtacak. Bölgenin hayırsever bir iş adamının oğlu olarak ekranda yer alacak olan oyuncu, karizmatik ve etkileyici bir kimlikle dizide yer alacak.

Emir Baykara, yıllar önce yurtdışında eğitimini tamamlarken, babasının ölümünün ardından ele geçirdiği gücü zorbalıkla kullanan ağabeyi Ekrem Baykara ve onun etrafında toplanmış ailesine karşı savaş açacak.

Emir vicdanı ve dürüstlüğü en temel ilkesi yaparak ilçeye adalet ve aydınlık getirmek, ailesinin gerçek değerlerini yeniden ilçeye kazandırmak için uğraşıyor. Emir’in yolu, verdiği bu savaşta ilçeye yeni atanan lise öğretmeni Elif’le kesişiyor. Elif’le yaşadığı büyük ve çatışmalı aşk onun yolunu daha da belirginleştiriyor.