Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır düğününe sayılı günler kala aradığı gelinliği buldu!..

Gökçe Bahadır düğününe sayılı günler kala aradığı gelinliği buldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde eşinden yeni boşanan ‘Azra’ karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır gerçek hayatta ise evlilik için gün saymaya başladı.

25 Şubat’ta, sevgilisi Emir Ersoy ile dünya evine girecek olan güzel oyuncu oldukça heyecanlı. Sette yoğun bir şekilde çalışan oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, gelinlik bakmaya bile vakti olmadığını yemek aralarında gelinlik arayışına girdiğini söylemişti.

Oyuncu sonunda aradığı gelinliği buldu. Basın mensuplarının kuaför çıkışı yakaladığı Gökçe Bahadır, “Gelinliğimi en sonunda buldum, gelinlik tamamdır” açıklamasını yaptı.

Gökçe Bahadır düğününe sayılı günler kala aradığı gelinliği buldu!.. 7

“Artık sona doğru yaklaştık, çok heyecanlıyım” şeklinde konuşan oyuncu, “Alaçatı’da ailelerimiz ve sevdiklerimizin olduğu bir kış düğünü olacak. Gerçekten çok heyecanlıyım, gelin saçım Alaçatı’da yapılacak” dedi.

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çifti, 25 Şubat’ta İzmir’in Alaçatı ilçesinde evlenecek. Çiftin nikahlarına 50 kişilik bir arkadaş gruplarını davet ettikleri öğrenildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir takı firmasının reklam yüzü olan Bahadır’a, özel tasarım takılar hediye edileceği öğrenildi. Konuyu doğrulayan oyuncu, “Öyle bir durum var, takılarda benim de dokunuşlarım olacak” ifadelerini kullandı.