Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisine Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan bir usta oyuncu katıldı!

Oğlum dizisine Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan bir usta oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ilk iki bölümü yayınlanan Oğlum dizisi büyük ilgi gördü. İyi reytingler alan ve hikayesi ile dikkat çeken dizinin oyuncu kadrosunda da çok etkili isimler buluştu.

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka gibi isimlerle birlikte yola çıkan Oğlum dizisine bir usta oyuncu daha katıldı. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Sevda Çağlayan karakterini canlandıran usta oyuncu, artık Show TV ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Oğlum dizisine Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan bir usta oyuncu katıldı! 8

1969 yılında Manisa’da dünyaya gelen Nazan Kesal, bugüne kadar rol aldığı yapımlardaki etkili performansları ile daima konuşulan isimler arasında yer aldı. İyi başlayan ve ikinci bölümde de reytinglerini artıran Oğlum dizisinin güçlü hikayesinde Nazan Kesal önemli bir karakter ile yerini almış oldu. Yeni bölümlerde usta oyuncunun birçok sahnesini izleyeceksiniz.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un merakla beklenen yeni bölümünden ikinci ön izleme sahnesi yayınlandı. Başarılı oyuncu Nazan Kesal’ın hikayeye ‘Perma Canan’ rolüyle dahil olduğu bölümden yayınlanan sahne dikkat çekte.

Zeynep ile annesi Canan arasındaki fikir ayrılıklarının ilk sinyalleri verilirken Canan’ın hikayede dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merak uyandırıyor.

Ön izleme sahnesinde Zeynep’in “Dün, Efe’ye silah çekildi…” sözlerini tekrarlayarak yaşananları unutmamaya ve doğru yolda olduğunu kendine ispatlamaya çalışması ise dikkat çekiyor.