Ana sayfa Sosyal Medya Gürberk Polat, Mahkum dizisinde iyi sınav verdi ama son karar üzdü!

Gürberk Polat, Mahkum dizisinde iyi sınav verdi ama son karar üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanan ve elde ettiği reytinglerle çok başarılı bir çıkış gerçekleştiren Mahkum dizisinde önemli bir ayrılık yaşanacak. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde Eren karakteri ile yerini alan Gürberk Polat, bir kez daha başarılı oyunculuk sergiledi. 2020 yılında Babil dizisindeki Mert karakteri ile dikkat çeken oyuncu, daha sonra da Kahraman Babam’da Murat rolü ile yer almıştı.

Mahkum dizisinin güçlü çıkışından Gürberk Polat da diğer oyuncular gibi yararlanırken, yeni tecrübeler biriktirme fırsatı da elde etti. Ancak oyuncunun diziden ayrılacağı da ortaya çıktı. 11. bölümü 24 Şubat perşembe akşamı yayınlanacak olan Mahkum dizisinde Eren karakterinin hikayesi bitiyor.

Gürberk Polat, Mahkum dizisinde iyi sınav verdi ama son karar üzdü! 8

Gürberk Polat’ın dizinin 12. bölümünde diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Eren, sürprizlerle dolu bir karakter oldu. Genç oyuncu da bu karakterin farklı duygularını ve ruh halini iyi bir şekilde yansıttı. Karakterin içinde yaşadığı birçok duyguda oyuncunun iyi çıkışlarını izledik.

Volkan Kocatürk’ün yönetmen olarak yer aldığı Mahkum, çift haneli reytingler elde edebilen çok az sayıda diziden birisi oldu. Kuruluş Osman, Gönül Dağı ve Yargı dizileri ile birlikte en iyi reytingleri alan Mahkum dizisindeki bu ayrılık izleyicileri de üzecektir.

Genç oyuncu ise kendi kariyeri adına üst üste önemli projelerde rol almanın farkını elde ettiği tecrübelerle yaşamış oldu. Türkiye’yi yurt dışında temsil eden bir oyuncu haline gelmek isteyen Gürberk Polat, bu hedef için de çok çalışıyor.

Gürberk Polat, Mahkum dizisinde iyi sınav verdi ama son karar üzdü! 9

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, Geleceğim Starı isimli yarışmaya katılmış ve burada birincilik elde etmişti. 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım dizisiyle setlere adım atan oyuncu, iyi projelerde yer alma fırsatı elde etti ve bunları da iyi değerlendirdi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde grafik ve tasarım okumaya devam eden Gürberk Polat, “Her zaman nasıl kendime bir şeyler katarım diye düşünerek motive olmaya çalışıyorum” diye konuştu.