Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinin final bölümünde Efe’ne ne olacak?

Oğlum dizisinin final bölümünde Efe’ne ne olacak?

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un final bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Zeynep’in Melike’den hesap sorduğu tanıtımda Melahat’tan kaçmaya çalışan Efe’nin yaşadığı zor anlar gerilimi yükseltiyor.

Sedat’a katilin Meliha olduğunu söyleyen Demet, kanıt olan eldivenleri ulaştırmayı başarıyor. Herkes ormanda Efe’yi aramaya başlarken küçük çocuğu nasıl bulacakları merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 14. bölümde düğüm çözülmüştü. Demet, Melahat’ı ormana olay yerine götürünce korkunç gerçeği öğrendi ve haftalardır meraklanan beklenen “Kaan’ın katili kim?” sorusu yanıt buldu. Kaan’ı öldüren kişi Melahat’tı. Melahat’ın elindeki eldivenleri kanıt için almak isteyen Demet, Melahat’la yaşadığı itişme sonucu düşerek yaralandı.

Bu sırada babası tarafından zorla götürülen Efe bu durumdan rahatsız oldu ve arabadan inerek kaçmaya başladı. Ormanda Melahat’a rastlayan Efe’nin yaşayacakları izleyicide merak uyandırdı. Şimdi de 15. final bölümünde Efe’ye ne olacağı sorusu soruluyor.

Etkileyici bir oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karışına çıkan Oğlum dizisi, güçlü bir dram hikayesi ortaya koymasına rağmen, izleyiciler tarafından yeterince desteklenmedi. Bu nedenle de dizinin devam etmemesine karar verildi. Show TV’nin yayından kaldırma kararının ardından 25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan final bölümü merakla bekleniyor.

Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu’nun kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ final bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!