Ana sayfa Sosyal Medya Barış Akarsu filmine, Yargı dizisinin ünlü ismi de katıldı!

Barış Akarsu filmine, Yargı dizisinin ünlü ismi de katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi ile birlikte hem Kanal D hem de oyuncular bu sezon çok iyi sonuçlar elde etti. Kanal D reytingleri toplarken, oyuncular da övgüleri ve ödülleri topladı… Yargı çok başarılı bir iş olarak bu sezonun en iyi çıkışını yaşan dizisi olarak çok konuşuldu.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu başroldeydi ama diğer karakterlerdeki isimler de çok başarılı işlere imzalarını attı. Bu oyunculardan birisi de Hüseyin Avni Danyal oldu. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinin de aranılan isimlerinden olan Danyal, ayrıca tiyatro sahnesinde de performans sergilemeyi sürdürüyor.

Barış Akarsu filmine, Yargı dizisinin ünlü ismi de katıldı! 7

Her kulvarda varlık sergileyen ve yaptığı her işle de övgüleri alan Hüseyin Avni Danyal, Yargı dizisine bir süreliğine veda edecek ama çalışmaya da devam edecek. Yargı’nın ikinci sezonu öncesinde yaz arasında Hüseyin Avni Danyal’ı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı sinema filminin çekimleri bekliyor.

Haziran ayında başlayacak olan çekimlere hazırlanan Hüseyin Avni Danyal, filmde genç yaşında hayata gözlerini yuman müzisyen Barış Akarsu’nun babasına hayat verecek.

29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya gelen, 4 Temmuz 2007 tarihinde Bodrum’da geçirdiği kazanın ardından yaşamını yitiren Barış Akarsu, 28 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Aradan geçen yıllar sonra hala unutulmayan Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmde İsmail Ege Şaşmaz başrol olarak tercih edildi. Barış Akarsu’ya benzerliği ile dikkat çeken Şaşmaz, ayrıca tam da onun öldüğü yaşta bulunuyor.

Aslı Bekiroğlu, Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın ve Metin Coşkun’un da kadrosunda yer aldığı filme son katılan isim Hüseyin Avni Danyal oldu…

Yargı dizisinde Metin Kaya karakterindeki başarısıyla bu sezon en çok konuşulan isimlerden olan Hüseyin Avni Danyal, 10 Haziran’da Amasra’da başlayacak olan çekimlere katılacak.