Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisinin reytingleri çıkıyor, Show TV’nin gücüne güç katıyor!

Oğlum dizisinin reytingleri çıkıyor, Show TV’nin gücüne güç katıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışında Sadakatsiz’in avantajlı durumu ortadan kaktı. Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz, uzun süredir eleştirilen senaryosuna rağmen izleyicilerini korumayı başarmıştı. Bunun en önemli nedeni ise kadın izleyicilerin takip edebileceği farklı bir seçenek olmamasıydı.

Kuruluş Osman dizisinin doğal birinci olduğu ve sezonun en iyi reytinglerini elde etmeye devam ettiği çarşamba rekabetinde artık Oğlum dizisi gerçeği var. Show TV ekranında yayınlanan ve 3. bölümü geride kalan dizi gayet başarılı şekilde ilerliyor.

Ekranda kendisine yer açmayı başaran dizi, özellikle de kadın izleyicileri kendisine çeken hikayesi ile Sadakatsiz’i adeta aşağıya doğru çekiyor… Oğlum dizisi reytinglerde yükseldikçe, Sadakatsiz’in güç kaybettiğini görüyoruz.

Oğlum dizisinin reytingleri çıkıyor, Show TV'nin gücüne güç katıyor! 7

23 Şubat Çarşamba akşamı AB grubunda Oğlum, Sadakatsiz’i geçmeyi başardı. Kanal D dizisi iyi bir rakip olmamasının avantajını uzun süre kullandı ama artık Oğlum dizisi izleyicilerin ilgisini çeken bir yapım olarak ortaya çıktı. Tüm kişilerde sekizinci olan Show TV’nin yeni dizisi, ABC1 grubunu ise altıncı olarak bitirdi.

Geleceği çok parlak olan Oğlum dizisinin dram dolu ve gözyaşı ile desteklenen sahneleri rekabete yeni bir düzen getirdi.

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi çok etkili bir kadroya sahip olan Oğlum dizisi yükselmeye devam edecektir.

Dördüncü bölümü 2 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan dizinin her yeni bölümü dramın daha da artmasına ve izleyicilerin hikayeye daha da bağlanmasına neden oluyor.