Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel ile Can Bonomo’nun kadın hayranları çıldırtan anları!

Öykü Karayel ile Can Bonomo’nun kadın hayranları çıldırtan anları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisi, Öykü Karayel’in yeniden dizilere dönmesine vesile oldu… Akın Akınözü ve Sarp Apak ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden hayranları ile buluştuğu için halinden memnun.

İş yaşamında iyi bir yapımda yer alarak, kariyerine devam eden Öykü Karayel, en son 2019 yılında Muhteşem İkili isimli proje ile televizyon ekranında yer almıştı. Ardından Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide Meryem karakterini harika bir şekilde canlandıran oyuncu, büyük övgü aldı.

Karakterlere ruh katan ve onların hislerinin izleyicilere geçmesi konusunda da etkili performans sergileyen Öykü Karayel, özel hayatında da Can Bonomo ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. 2021 yılının Nisan ayında Roman isimli bebeklerini dünyaya getiren oyuncu, hem annelik yapıyor hem de dizilerde kariyerine devam ediyor.

Mutlu evlilikleri ile herkese örnek olan çiftin sosyal medyaya yansıyan görüntüleri de çok konuşuldu. Can Bonomo, eşinin saçlarını örerken görülüyor… Paylaşılan videoya hayranların ilgisi büyük oldu ve herkes onların bu haline gülümsedi.

Özellikle kadın takipçiler Can Bonomo’nun eşinin saçlarını örmesi karşısında çok hoş yorumlar yaptı. Çiftin hayranları, “İnsanın iyi arkadaş olabildiği birisi ile evlenmesi ne büyük kısmet” diye yorum yaptı.

Birbirlerine çok yakıştıklarını belirten hayranlar, ikiliye mutluluklar diledi.