Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisinin bir başrol oyuncusu daha yeni dizi anlaşması yaptı!

Öğretmen dizisinin bir başrol oyuncusu daha yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında sadece 9 bölüm yayınlanabilen Öğretmen dizisi bittiğinden bu yana hayranları sosyal medyada zaman zaman sitem içerikli mesajlar paylaşmaya devam ediyor. Dizinin oyuncuları ise bir bir yeni yapımlarla anlaşmalar yapmaya başladı bile…

Afra Saraçoğlu, Blu TV’de yayınlanacak olan Yeşilçam isimli dijital dizide Çağatay Ulusoy ile partner oldu… İkiliye en son Selin Şekerci’nin de katıldığı ortaya çıkmıştı. Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi heyecanla bekleniyor.

Öğretmen dizisinin bir başka başrol oyuncusu Serhat Kılıç’tan da yeni bir dizi gelişmesi var. 2000 yılından bu yana birçok yapımda yer alan oyuncu, Hatırla Sevgili, Yol Arkadaşım, Benim Annem Bir Melek, Ezel, Seksenler, Çember, Söz gibi yapımlarda rol almıştı.

Öğretmen dizisinin bir başrol oyuncusu daha yeni dizi anlaşması yaptı! 7

En son Öğretmen dizisinde Taner karakterine hayat veren usta oyuncu, şimdi de yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Serhat Kılıç, atv’nin heyecanla beklenen Maraşlı dizisine katıldı. Önceki gün dizinin fragmanı da yayınlanmıştı.

Kılıç, yeni dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Alina Boz ile birlikte aynı seti paylaşacak.

Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle: Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik.