Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı hayranlığı dünyaya hızla yayılıyor! İşte hayranlık böyle olur!

Furkan Palalı hayranlığı dünyaya hızla yayılıyor! İşte hayranlık böyle olur!

tarafından ker_def

Oynadığı dizilerle tüm dünyada geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Furkan Palalı, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterini canlandıran yakışıklı oyuncuyu, sevenleri yine mesaj yağmuruna tuttu. Şili’den İspanya’ya Furkan Palalı’nın farklı ülkelerdeki hayranları ise zoom üzerinden bir araya geldi ve duygularını çektikleri videolarla dile getirdi.

Son yıllarda dünyanın dört bir yanında izleyicilerle buluşmakta olan Türk dizileri, geniş bir hayran kitlesinin de oluşmasına büyük katkı yaptı. Türk oyuncular özellikle Güney Amerika’da star olarak tanımlanırken, hayranlıklarını sosyal medyadan sergileyen yüz binlerce kişi var…Furkan Palalı da son dönemin yükselen yıldızlarından birisi oldu.

‘No 309’ ve ‘Benim Tatlı Yalanım’ dizileri ile özellikle İspanya ve İtalya’da büyük hayran kitlesine sahip olan Furkan Palalı, şimdilerde ise ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisindeki performansı ile dünyanın birçok ülkesinde büyük beğeni topluyor. Oyuncuya sevgi seli, farklı dillerde ve farklı kültürlerdeki birçok hayranı tarafından sosyal ortamlarda paylaşılıyor.

Kimi hayranı diziden kareler paylaşarak Palalı’ya sevgisini dile getirirken, kimileri de duygularını çektikleri videoları yayınlıyor.

Son olarak zoom üzerinden bir araya gelen Şili, İtalya, İspanya ve Makedonya’daki kadın hayranları, yakışıklı oyuncuya övgüler yağdırırken, dizinin gelecek bölümleriyle ilgili de tahminlerde bulundu.