Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı gerçeği ortaya çıktı!

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı gerçeği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tamer Karadağlı ismini izleyiciler, uzun yıllar ekranda Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldığı için Taşfırın Haluk olarak biliyor. Oyuncunun bugüne kadar başka projeleri de oldu ama artık Çocuklar Duymasın dizisindeki karakter üzerine yapışmış vaziyette.

Karadağlı, 2019 yılının Nisan ayında 9. sezonu tamamlanan ve final yapan Çocuklar Duymasın’dan bu yana bir süredir dizi setlerinde yer almıyordu. Oyuncu, yeni sezon için güçlü bir teklif aldı ve bunu değerlendirmeye karar verdi.

Geçtiğimiz gün Savaşçı dizisinde rol alacağını instagram hesabından duyuran ünlü oyuncu, ilk imajını da yine sosyal medyadan duyurdu. Göktürk Albay karakterini canlandıracak olan Karadağlı’nın diziyle ilgili bir önemli detay daha ortaya çıktı.

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı gerçeği ortaya çıktı! 7

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu aslında ilk olarak konuk olarak düşünülmüş. Yani Savaşçı dizisinin 5. sezonunda yenilenen bölümlerde konuk olacakmış. Ancak daha sonra rolü kalıcı hale getirilmiş.

Bir başka ayrıntı ise oyuncunun dizideki aile üyeleri için de önemli isimlerle görüşmeler yapıldığı yani diziye transferlerin devam edeceği belirtiliyor.