Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen final yaptı, Afra Saraçoğlu’ndan yeni dizi bekleyenlere müthiş sürpriz!

Öğretmen final yaptı, Afra Saraçoğlu’ndan yeni dizi bekleyenlere müthiş sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öğretmen dizisinde Gizem karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, son yılların en dikkat çeken kadın oyuncularının başında geliyor. 2015 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Saraçoğlu, Kötü Çocuk isimli filmde tanıştığı Mert Yazıcıoğlu ile de büyük bir aşk yaşıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Egemen karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, ardından Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin olarak ekrandaydı.Son olarak ise Öğretmen dizisiyle Fox TV ekranında Gizem karakterinde izlediğimiz oyuncu için yeni bir dizi çalışması olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Blu TV için hazırlıkları Çağan Irmak gibi usta bir yönetmen tarafından yapılan Yeşilçam dizisinde önemli gelişmeler var… Çağatay Ulusoy ile başrol için anlaşma sağlandığına yönelik bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu.

Öğretmen final yaptı, Afra Saraçoğlu'ndan yeni dizi bekleyenlere müthiş sürpriz! 7

Ulusoy’a dizide başrolde kim eşlik edecek işte bu soru da çok merak ediliyordu. Başrol kadın oyuncusunun Afra Saraçoğlu olabileceğine yönelik bilgiler geliyor.

Henüz net bir durum olmasa da Çağatay Ulusoy – Afra Saraçoğlu ikliisinin Yeşilçam dizisinin başrolünde yer alma ihtimalleri belirdi. Kadro için çalışmalar hızlandı, dizinin yakında hazırlıklarının tamamlanması ve çekimlere başlanılması bekleniyor.

Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy dizi çifti ise sosyal medyada iyi sonuç verebilecek bir buluşma olarak değerlendiriliyor.