Ana sayfa Dizi Haberleri Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda’nın yeni yıldızı oldu!

Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda’nın yeni yıldızı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakterinden sonra bir hayli öne çıkan ve başrol teklifleri üst üste gelen Burcu Biricik, en son Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinin çekimlerinde yer almıştı. Oyuncunun bu yeni dizideki rolü de bir temizlikçiden katile dönüşme öyküsünü anlatıyordu. Biricik, dün akşam ise tv8 ekranındaydı.

Kırmızı Oda isimli dizide Boncuk isimli karaktere hayat veren oyuncu, sosyal medyada yapılan yorumlarda hayranlarından büyük destek ve iltifatlar aldı… “Tek kelimeyle harikaydın. Kendine hayran bıraktın, çok özlemişim seni izlemeyi” diye yorum bırakan dizi hayranları, şimdiye kadar dizideki en ilginç sahnelerde Burcu Biricik’in yer aldığı konusunda yorumlar yaptı.

İlgisizlikten dert yanan, kimsenin kendisini dinlemek istemediği bir ortamda Doktor hanımın onu dinleyeceğini söylemesi Boncuk karakterinin yüzünde bir gülümseme bırakmıştı. İşte buna sahneye dikkat çeken bir izleyici, insanların bencilliğinin kurbanı olarak yalnızlaşan kişilere örnek teşkil ettiğine değindi.

Ermişlerin Boncuğu lakabı ile de sosyal medyada izleyiciler Burcu Biricik’e iltifatlarda bulundu. Melisa Sözen’in Alya karakterinin hikayesi geçtiğimiz hafta sona ermişti. Bu karakterden sonra Biricik’in Boncuk ile diziye gelişi Kırmızı Oda hayranlarını bir hayli memnun etti.

Alya’nın gidişine çok üzülenler, Burcu Biricik ile teselliyi buldu. İşte sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları:

Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda'nın yeni yıldızı oldu! 11

Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda'nın yeni yıldızı oldu! 12

Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda'nın yeni yıldızı oldu! 13

Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda'nın yeni yıldızı oldu! 14

Alya gitti ama Boncuk geldi! Melisa Sözen üzdü, Burcu Biricik Kırmızı Oda'nın yeni yıldızı oldu! 15