Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç için Demet Özdemir ile geçen 1 yıl şahane!

Oğuzhan Koç için Demet Özdemir ile geçen 1 yıl şahane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı, yılbaşında ortaya çıktı ama daha önceden birlikte oldukları sonradan anlaşıldı. Oğuzhan Koç, aşklarının birinci yılının yaklaştığına işaret etti.

Gazetecilerin soruları üzerine aşklarının ilk başladığı günden bu yana geçen süreyi “şahane” olarak değerlendiren Oğuzhan Koç, hayatından çok memnun. Son dönemde müzik konusuna eğilen ve oyunculuğu ikinci plana atan Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir ile birinci yıl kutlaması yapacaklarını söyledi.

Aşklarının başladığı tarihi unutmadığını ve bu konularda özenli olduğunu belirten Oğuzhan Koç, “Çok keyifliyiz. Her şey yolunda” dedi.

Demet Özdemir’e evlilik teklifi yapmayı düşünüyor mu? Oğuzhan Koç’a bu soru da soruldu. Koç, “Bunu sana söyler miyim? Bunu da zaman göstersin” diyerek gayet mantıklı bir yanıt verdi.

Haklarında çıkan ayrılık iddiası sonrasında Demet Özdemir, sosyal medyadan açıklama yaparak bu durumun gerçek olmadığını duyurmuştu. Oğuzhan Koç, kendisinin sosyal medyaya hakim olmadığını ama sevgilisinin sosyal medyaya hakim olduğunu ve hemen yalanlama yaparak da dedikodulardan kurtulduklarını ifade etti.