Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oğuzhan Koç kariyeri için yeni rotasını çizdi!

Oğuzhan Koç kariyeri için yeni rotasını çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile sevgilisi Oğuzhan Koç, son dönemin en çok konuşulan çiftlerinden birisi oldu. Yılbaşından bu yana aşklarını saklamadan yaşayan ikili, birlikte tatil yaparak güzel anlar yaşadı. Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filminin çekimlerini tamamladı. Ancak Oğuzhan Koç için müzik çalışmaları da yeni başladı.

Gazetecilere açıklamada bulunan Oğuzhan Koç, tatilin kendisi için bittiğini ve çalışmaya başladığını duyurdu. Oyuncu, Bodrum tatilinden İstanbul’a döndü ve görüşmelerine başladı. Hem oyunculuk yapan hem de müzisyen kimliği ile bilinen Oğuzhan Koç, son 2 yıldır müziğe daha çok zaman harcıyor.

Koç, “Tatile erken başladık, hızlı bitirdik. Artık konserlerimiz var” diye konuştu. Bodrum ve Çeşme’de konserler verecek olan Oğuzhan Koç, daha sonra Azerbaycan’a gidecek. Pandeminin hafiflemesi ile işlerinin açıldığını söyleyen Oğuzhan Koç, genç isimleri de desteklemesi ile dikkat çekiyor.

Potansiyeli olan birisini gördüğünde yardımcı olduğunu anlatan Oğuzhan Koç, kendisinin de mesleğe başladığında destekler gördüğünü ifade etti.