Ana sayfa Sosyal Medya ‘Hesap soracağım!” Demet Özdemir’i çileden çıkardılar!

‘Hesap soracağım!” Demet Özdemir’i çileden çıkardılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, kendisiyle ilgili yapılan bir haber sonrasında adeta çileden çıktı ve duygularını saklamayarak instagram hesabından herkesle paylaştı!

Şu sıralar Fox TV’de Engin Akyürek ile birlikte Adım Farah dizisinde rol alan oyuncu, geçtiğimiz günlerde magazin sayfalarında eşi Oğuzhan Koç ile tartıştıkları ve evi terkettiği, ayrılık aşamasına geldiği şeklinde iddialarla gündeme geldi.

Oyuncu, hakkında çıkan bu asparagas haberler karşısında sessiz kalmadı! Bugüne kadar hep medyanın karşısında son derece sempatik, içten, samimi tavırlarıyla yer alan, sorulan soruları hep açık yüreklilikle yanıtlayan, mütevazi tavırlarıyla bilinen oyuncu, kendisine karşı yapılan bu yanlışı affetmedi!

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile bir yıllık beraberliğinin ardından Ağustos ayında dünyaevine girmişti Demet Özdemir. Aradan geçen 7 ayın ardından ayrılık iddialarıyla gündeme gelen oyuncu, bu haberleri yapan kişiler hakkında davacı olacağını açık bir dille belirterek, zan altında bırakıldığı ve şiddet içeren bir dil ile vicdansız bir tavır izlendiğini söyleyerek sert sözler sarfetti!

'Hesap soracağım!" Demet Özdemir'i çileden çıkardılar! 8

Yaşadığımız deprem felaketinde afetzedeler için yapılan yardım kampanyalarına katılan ve canla başla günlerce çalışan oyuncu, pek çok meslektaşı gibi organizasyonlarda uzun süre görev almıştı. Bu süreç boyunca yaptıklarıyla da hayranları tarafından büyük takdir gören Özdemir, şimdilerde her ne kadar Adım Farah setinde olsa da yine de deprem bölgesinde gerekli ihtiyaçlar ve kimi mesajları iletmek için sosyal medyadan hala takibe devam ediyor.

Oyuncunun bu duyarlılığı herkes gibi sürerken, gündeme özel hayatıyla ilgili bir takım iddialarla gelmiş olmaktan dolayı üzüntüsünü de ayrıca ekleyen Demet Özdemir, sosyal medya hesaplarından şu satırları paylaştı…

'Hesap soracağım!" Demet Özdemir'i çileden çıkardılar! 9

“İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? Şiddet içeren dilinize, yaptığınız ayıba, vicdansızlığınıza yazıklar olsun!

Zor günlerden geçerken, gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum. Çamur at izi kalsın anlayışına ve bunun yarattığı şiddete geçit vermeyeceğim ve beni, bizi zan altıda bırakanlardan hesap soracağım.

Bundan sonra adımın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim, bilin isterim.

Yetsin artık!”

Oğuzhan Koç da bir başka yorum yapma gereği dahi duymadan eşi Demet Özdemir’in yaptığı paylaşımı kendi sayfasına taşıdı. Ayrıca pek çok meslektaşı da oyuncuya destek olarak, sektördeki insanların özel hayatları ile ilgili sürekli olarak ‘ayrıldılar, boşandılar’ şeklindeki iddialar için ‘Yetsin artık’ diyerek destek verdiler Özdemir’e… Oyuncu, hakkındaki bu tür iftira içerikli haberler için artık hukuk yoluyla hesap soracağını da özellikle belirtti…