Ana sayfa Sosyal Medya Boşanma iddiaları doğru çıktı, Demet Özdemir’in açıklaması hayranlarını şoke etti!

Boşanma iddiaları doğru çıktı, Demet Özdemir’in açıklaması hayranlarını şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisinin evliliği meselesi uzun süre konuşulmuş ve çift 28 Ağustos tarihinde evlenmişti. Çiftin evlilikten önce bir süre ayrı kalmaları ve sonrasında yeniden bir araya gelerek evlenme kararı almaları sürecinde basında ve sosyal medyada ilgi büyük olmuştu.

Demet Özdemir hayranları da ünlü oyuncunun bir süredir eşi Oğuzhan Koç ile sorunlar yaşadığı yönündeki iddiaların doğruluğunu merak ediyordu. Demet Özdemir, şu sıralarda Adım Farah isimli diziyle Fox TV ekranında yer alıyor.

Engin Akyürek ile başrolü paylaşan oyuncu, magazin gündeminde ve sosyal medyada bitmek bilmeyen iddialar üzerine bir açıklamada bulunarak, boşanacaklarını doğruladı.

Demet Özdemir, instagram hesabından şu açıklamayı yayınladı: “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur.

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz. ”

Boşanma iddiaları doğru çıktı, Demet Özdemir'in açıklaması hayranlarını şoke etti! 7