Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’tan sevgilisi Demet Özdemir’e kameralar aracılığı ile ilginç teklif!

Oğuzhan Koç’tan sevgilisi Demet Özdemir’e kameralar aracılığı ile ilginç teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs nedeniyle ailesiyle 1 yıldır görüşmeyen Oğuzhan Koç, bir mekanda ailesiyle buluştu ve o sırada kameralara da oradaydı. Oyuncu, oldukça neşeliydi ve ailesi ile birlikte olduğu için de son derece dikkatli davrandı. Demet Özdemir ile aşkıyla 2021 yılına büyük sürpriz ile başlayan Koç, anne ve babasıyla da 1 yıl sonra buluşmanın hem sevincini yaşadı hem de pandemide çok dikkat ettiklerini söyledi. Annesi Kıymet hanım ve babası Bahattin bey ile birlikte yemek yiyen oyuncu, sorulara da yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Müzik çalışmalarını sürdüren oyuncu, ayrıca sineme filmi projesinden de bahsetti. Hem müzisyenlik hem de oyunculuk kimliği ile tanınan Oğuzhan Koç, “Hayat biraz normale dönsün diye bekliyoruz. Şarkılar çıkartıyoruz. Hiçbir şey yokmuş gibi işimize devam ediyoruz. Belki bir sinema filmi ihtimalimiz var, yazın belki onu çekeriz” diye konuştu.

Yaz aylarında konserler yapmak isteyen ama pandemi nedeniyle de bunu gerçekleştiremez ise, sinema veya dizi projelerine bakacağını anlatan Koç, hayranlarına da böylelikle müjde vermiş oldu. Kendisinin üzerinde çalıştığı bir hikaye olduğuna değinen oyuncu, “Onu gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğime bakıyorum. Çok komik bir hikaye değil. Hayatla ilgili. İnsanları hep ona alıştırdık ama, komedi – drama” diyerek küçük bir ipucu da verdi.

İbrahim Büyükak’ın yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar’ın bir bölümüne konuk olduğunu da hatırlatan Oğuzhan Koç, Exxen platformundaki dizinin 19 Haziran’da başlayacağını da duyurdu.

Halit Ergenç’in hastası olduğunu, izlediği en iyi oyunculardan birisi olduğunu ve filminde de oynamasını çok arzu edeceğini belirten Oğuzhan Koç, usta aktöre de mesaj yollamış oldu.

“Peki Demet Özdemir’i oynatmak ister misin?” şeklindeki soruya “Neden olmasın” yanıtını veren Oğuzhan Koç, sevgilisine de açık kapı bıraktı. Ancak böyle bir şeyi hiç konuşmadıklarını ama her şeyin mümkün olduğunu ifade etti.

Oğuzhan Koç, “Demet’in oyunculuğunun da hastasıyız, keşke öyle bir ihtimal olursa çok güzel olur. Hiç ama böyle bir şey konuşmadık. Her şey yolunda, gayet iyiyiz” diye konuştu..

Oğuzhan Koç, hikayesini yazdığı filmi için sevgilisine bir teklif götürür mü bilinmez ama, bunu çok isteyeceğini de röportajdaki sözleriyle ifade etti ve Özdemir’e de aslında kameralar aracılığı ile bir mesaj yollamış oldu.