Ana sayfa Dizi Haberleri Oh olsun sana! Sadakatsiz dizisi hayranları timsah gözyaşları döküyor!

Oh olsun sana! Sadakatsiz dizisi hayranları timsah gözyaşları döküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor… Cansu Dere, Caner Cindoruk, Burak Sergen ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziden en son Burak Sergen ayrıldı… Usta oyuncunun canlandırdığı Haluk Güçlü karakteri hikayeye veda etti. Burak Sergen, uzun süredir başrolünde yer aldığı diziden ayrılarak hikayeye bir hareket kattı.

Dizinin 50. yeni bölümünde ise dikkat çeken gelişmeler olacak. Özellikle de çocuk oyuncu Alp Akar’ın canlandırdığı Ali karakterinin hikayedeki durumu izleyicilere timsah gözyaşları döktürüyor. Ali, annesi Asya’yı dinlemeyerek babası Volkan’ın yolundan gitmeyi tercih etmişti.

Şimdi Asya ile Aras birlikte İngiltere’ye gitme planları yapıyor. Ancak Ali de seçimini babasından yana kullanıyor. Bu durumda da Derin ile Ali’nin aynı evde yaşama durumu ortaya çıkıyor. İşte Derin bu konuyu kabullenmek istemiyor.

Oh olsun sana! Sadakatsiz dizisi hayranları timsah gözyaşları döküyor! 7

Volkan, oğlu Ali’den vazgeçecek mi? İşte Derin’in yeni bölümde Volkan’a rest çekmesi bu sorunun da yanıtını ortaya koyacak.

Asya ve Aras evlendikten sonra yurtdışında yaşama kararı alınca Ali, seçimini yapıyor. Ancak Derin, Ali’nin Volkan’la yaşamasına asla sıcak bakmıyor! Volkan ne yapacak?

Sadakatsiz dizisi hayranları, Ali karakterine zaten kızgındı. Şimdi bu yaşanan durum da izleyicileri, “Oh olsun sana Ali, bunu hak ettin. Annenin kıymetini şimdi anlamışsındır” şeklindeki yorumlarına yansıdı.

Ali karakterini başarıyla canlandıran Alp Akar, izleyicilerin bu kadar kızmasına neden olan sahnelerde çok iyi işler yaptı. Ali’nin izleyici tarafından sevilmemesinin altında da bu iyi oyunculuk performansı yatıyor.

Sadakatsiz 50. yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.