Ana sayfa Dizi Fragmanları Kemerleri bağlayın, gençlere hayat dersi gibi Kanal D’nin çok güvendiği yeni dizisi başlıyor!

Kemerleri bağlayın, gençlere hayat dersi gibi Kanal D’nin çok güvendiği yeni dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında salı akşamları artık Üç Kız Kardeş isimli etkileyici bir dram dizisi izleyeceksiniz. İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan romanından Betül Yağsağan tarafından uyarlanan dizi, birçok genç kadına da ders olacak nitelikte bir hikayeye sahip.

Çok etkili oyuncuların bir araya geldiği Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri Ayvalık’ta yapılıyor… 3 kız kardeşin trajedilerle dolu hikayesinde; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimler bir araya geldi.

Çok geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizi, aile sıcaklığı ile büyüyen ama hayata atılmaları ile birlikte başları dertten kurtulmayan 3 kız kardeşin hazin dolu öyküsünü anlatacak. Dizi günümüz gençlerine de ders niteliğinde birçok mesaj ile dolu olacak.

İclal aydın hem hikayenin yazarı hem de 4 yıl aradan sonra başrol oyuncusu olarak yeniden ekrana dönüş yapıyor. Reha Özcan da başarılı geçen Mucize Doktor ve Seksenler projelerinden sonra yeniden izleyicilerle buluşacak.

Aile sıcaklığını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Dizi, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak.

22 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da ilk bölümü yayınlanacak olan dizi; Destan, Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey ve Baba isimli dizilerle reyting rekabeti içinde olacak.