Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yapımcılığa adım atan Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi’ye de rol verebilir!

Yapımcılığa adım atan Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi’ye de rol verebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuğun yanı sıra yapımcılığa da başlayan Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile de beşinci evlilik yıldönümünü kutladı… Efehan’ın ardından Alina isimli kızının da doğumu ile ikinci kez babalık sevinci yaşayan oyuncu, hayatında herşeyin iyi gittiğini söyledi.

Oğlu Efehan’ın çok yaramaz olduğunu belirten oyuncu, “İkisi de ayrı ayrı alem oldular. Onlarla ayrı ayrı uğraşıyoruz. Efe yaramaz oldu, bize kök söktürüyor” dedi. Efehan’ın çok hareketli olduğunu ve çok afacanlık yaptığını belirten Tolgahan Sayışman, Efehan’ın fırsat buldukça kardeşini dövmeye çalıştığını ifade etti.

Bir mobilya markasının reklam filminde birlikte rol oynayan ikili, ilk kez bir projede bir araya gelmiş oldu. Tolgahan Sayışman, güzel ve sıcak bir iş olduğunu, iyi tepkiler aldıklarını belirtti.

Peş peşe dizi ve sinema filmleri ile yapımcılığa hızlı başlayan Tolgahan Sayışman, eşine de kapılarının açık olduğunu anlattı.

Birkaç projede oyunculuk yapan Almeda Abazi, oyunculuğa sıcak bakmadığını vurguladı. Tolgahan Sayışman, “Yapabilir bence” diyerek karısına destek oldu ama Abazi, ailede bir kişinin oyuncu olmasının yeterli olduğunu ifade etti.

Sayışman, oyunculuk konusunda eşinin kararı olduğunu belirterek de kendisinin olumsuz bir etkisinin olmadığını anlattı.