Ana sayfa Dizi Haberleri Okan Yalabık, Timuçin Esen’in adını duyunca hemen kabul etti!

Okan Yalabık, Timuçin Esen’in adını duyunca hemen kabul etti!

tarafından ker_def

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranında 17 Aralık Salı akşamı buluşacak. Dizinin ilk bölümü heyecan ve merakla bekleniyor. Başrolde yer alan Okan Yalabık da dizi hakkında fikirlerini paylaştı.

Ünlü oyuncu, projeyi çok ilginç bulduğunu ve Timuçin Esen’in adını duyunca da kabul ettiğini belirtiyor. Okan Yalabık, “Bu serinin uyarlanacak olması çok enteresan ve ilgi çekici geldi açıkçası. Önerilen rol de, seri de benim özellikle sevdiğim bir karakterdi. Günümüz TV dizilerindeki şiddeti düşününce ve bir de Dr. House’u Timuçin Esen’in oynadığını öğrenince keyifle kabul ettim. Çok spesifik bir iş olduğu için normalin biraz daha dışında sorumluluklarımız var. İyi bir iş çıkartmaya çalışıyoruz ve umuyorum karşılığını da bulacak” diye konuştu.

Yalabık dizide Orhan Yavuz karakterine hayat verecek. Peki Kimdir Orhan Yavuz?

40’lı yaşlarda başarılı bir onkoloji uzmanı. Ateş Hekimoğlu’nun lise ve üniversiteden arkadaşı. Hatta tek arkadaşıdır… Hekimoğlu’yla tamamen zıt karakterde olsalar da Orhan her zaman Ateş’in iç sesi ve vicdanı olur. İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar. Biri zekâsıyla diğeri de sağduyusuyla yaklaşır hastalara… Orhan, Ateş’i çıkarsız ve gerçekten seven tek arkadaşıdır. Yüzlerce hayat kurtarmış olmasına büyük bir saygı duyar.

Hekimoğlu Hakkında:

Bir Red Arrow Studios şirketi olan Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturuyor.

Amerika’da Universal Television şirketi tarafından hayata geçirilen, iki Altın Küre ödüllü House M.D’nin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu ilk bölümü ile 17 Aralık Salı akşamı Kanal D’de…