Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca yeni dizi projesinde büyük bir sürpriz yapacak!

Oktay Kaynarca yeni dizi projesinde büyük bir sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteri ile fenomen olan Oktay Kaynarca, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da Hızır Çakırbeyli olarak yıllarca gündemde kaldı.

İki farklı karakter ile akıllara yazılan oyuncu, 7. sezon başında yaşanan yapımcı ile atv arasındaki krizin ardından projeden tamamen koptu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni dönemde BluTV’de yenilenmiş kadrosu ile yoluna devam edecek. Ancak Oktay Kaynarca bu yeni dönemde yer almayacak ve kendisinin de hiçbir bilgisi ve ilgisi yok.

Oyuncu şu dönemde dinleniyor ve yeni bir dizi için çalışmalar yapıyor. Bu yeni dizide ünlü oyuncunun hayranlarına bir de sürprizi var. Atv’de en geç eylül ayında yayınlanacak olan yeni dizinin hem başrolü Oktay Kaynarca hem de yapımcısı…

İlk kez dizi yapımcısı olarak büyük bir sınav vermeye hazırlanan ünlü oyuncu, yeni projenin olduğunu ama detay veremeyeceğini söyledi.

Televizyon işi olacağını belirten Oktay Kaynarca, “Kendi yapımcılığımız olacak. Bunu söyleyebilirim” diyerek artık yapımcılığa adım attığını anlattı.

Dizinin bir aksiyon yapımı olması beklenirken, ünlü oyuncu herhangi bir detay vermek istemiyor. Yeni dizide Oktay Kaynarca, yıllarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte çalıştığı yönetmen Onur Tan ile birlikte ilerliyor…