Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal’ın samimiyeti, Kardeşlerim hayranlarını şaşırttı!

Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal’ın samimiyeti, Kardeşlerim hayranlarını şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanıyor ve dizideki bazı genç isimler de kısa sürede parladı.. Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak, Eren Ören, Su Burcu Yazgı Coşkun, Recep Usta, Cihan Şimşek gibi isimler son dönemde çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Bu genç oyuncular arasında son haftalarda iki yeni isim daha katıldı. Artık dizide daha çok öne çıkartılan Tolga ve Cemile karakterleri hayranlar tarafından çok beğeniliyor. Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Cemile ile Tolga karakterleri Kardeşlerim dizisinin son dönemde en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi oldu.

İkilinin atv’nin youtube sayfasında yer alan eğlenceli programı da hayranlar tarafından çok beğenildi. Berk Ali Çatal ile Nilsu Yılmaz’ın samimi bir şekilde hayranlardan gelen soruları yanıtladığı, yapılan yorumlarla eğlenceli anlar yaşadığı program youtube ortamında da çok ses getirdi.

Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal'ın samimiyeti, Kardeşlerim hayranlarını şaşırttı! 10

Öncelikle iki genç oyuncunun birbirleri ile olan iletişimleri ve uyumları hemen dikkat çekiyor. Cemile ve Tolga karakterleri gibi iki genç oyuncu da partner olmanın hakkını verdi.

İkilinin samimiyetini görenler de bir hayli şaşırdı. Bir dizi hayranı, “Berk Ali Çatal ve Nilsu Yılmaz’ın samimiyeti çok güzel. Uyumlu ve tatlı bir partnerlik” diye yazdı.

Dizinin hayranlarının Cemile ve Tolga karakterini çok beğendikleri ve onların her sahnesini heyecanla bekledikleri de yapılan yorumlardan anlaşılıyor.

Yorum yapan bir dizi hayranı, “Bu çift hem dizide hem gerçekte çok samimi, çok sıcak ve çok tatlılar” diye yazdı.