Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın dizi teklifi doğrulandı ama Birce Akalay’ın çekincesi var!

Oktay Kaynarca’nın dizi teklifi doğrulandı ama Birce Akalay’ın çekincesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca ile geçtiğimiz ay bir araya gelen Birce Akalay, yeni proje için değil de birbirlerini özledikleri için buluştuklarını açıklamıştı. Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisi 3 Haziran’da izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, Mezarlık isimli projede de rol almıştı.

Birce Akalay, katıldığı davette yeni dizileriyle ilgili şu bilgiyi verdi: “Ben şimdi tarihlerini söylemeyeyim, henüz anons edilmediği için. Onlar girecek Haziran ayında. Biraz yoğun geçer Haziran diye düşünüyorum, kendi markamın da işleri var.”

Geçen yıllarda olduğu gibi yaz aylarında uzun süren bir tatil dönemi yapamayacağını anlatan Birce Akalay, Oktay Kaynarca ile görüşmelerinin de devam ettiğini belirtti.

Daha önce ikilinin yeni bir dizide birlikte rol alma ihtimali ortaya çıkmıştı. İkilinin geçen ayki buluşması da bu yeni projeyi akıllara getirmişti.

Birce Akalay, Oktay Kaynarca ile görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Görüşüyoruz, doğrudur. Şu anda sadece değerlendirme aşamasında olduğumuz için, ne arkadaşımın işine ne de kendi programıma haksızlık etmek istemem. O yüzden düşündüğüm bir evredeyim.”

Oktay Kaynarca'nın dizi teklifi doğrulandı ama Birce Akalay'ın çekincesi var! 7

Birce Akalay aslında bu sözleri ile teklif aldığını ama henüz net bir yanıt vermediğini belirtmiş oldu.

Oktay Kaynarca’nın Eylül ayında atv ekranında başlayacak olan yeni dizisinin detayları da ortaya çıktı.

Dizinin isminin ise “Ben Bu Cihana Sığmazsam” olarak belirlendiği belirtilirken, bu isim ile birlikte 14. yüzyılda yaşamış olan şair Nesimi’nin efsane şiiri yeniden gündeme gelmiş oldu.

Yeni dizisinde Cezayir isimli karakteri canlandıracak olan Oktay Kaynarca, çok sürpriz bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Dizinin bazı sahnelerinin Orta Asya’daki Türk cumhuriyetlerinde çekilecek. Dizinin hem başrol oyuncusu hem de yapımcısı konumunda olan Oktay Kaynarca, hikayede rol almasını istediği oyuncularla kendisi görüşüyor.

Bu görüşmelerden birisinin de Birce Akalay ile olduğu ortaya çıktı ama, güzel oyuncu henüz bu projeye olumlu yanıt vermiş değil.

Birce Akalay’ın sözleri programının çakışması nedeniyle Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde rol alamayacağı şeklinde değerlendirildi.