Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvana Türkay hayranlarına çok yakında yeni sürprizler yapacak

Tuvana Türkay hayranlarına çok yakında yeni sürprizler yapacak

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay uzun süredir ortalarda yoktu. Genç oyuncu, annesinin doğum gününde onu, Harbiye’de şarkıcı Tan’ın konserine götürdü.

Annesi ile yan yana görüntülenen Tuvana Türkay, yine güzelliği ile dikkat çekerken, annesine olan benzerliği de dikkat çekiciydi… Son dönemde oyunculuğunun yanı sıra müziğe de ilgi gösteren oyuncu, iki yeni şarkısı ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak.

Tuvana Türkay hayranlarına çok yakında yeni sürprizler yapacak 50

Oyuncu, sözleri ve besteleri kendisi yaptığı için şarkıların ortaya çıkmasının zaman aldığını da söyledi. Tuvana Türkay, “Üstünde çok çalışma oluyor, süreç de biraz uzayabiliyor” diye konuştu.

Proje teklifleri de alan ve görüşmelere devam ettiğini belirten Tuvana Türkay, hem dizi hem de sinema filmi için görüşme halinde olduğunu duyurdu. Oyuncu bu sözleri ile hayranlarına yeni müjdelerin yakın olduğunu da gösterirken, henüz netleşen bir projesi olmadığını söyledi.

Dijital ya da televizyon dizisi gibi bir tercihi olmadığını anlatan oyuncu, hikayenin kendisini etkilemesinin telifleri kabul etmesinde önemli rol oynadığını anlattı.

Tuvana Türkay, “Dijital çalışma şartları olarak daha rahat ama televizyon dizisi herkese ulaşılabilirliği açısından daha iyi” dedi.

Ailesi ile tatile çıkacağını anlatan oyuncu, ama yeni proje olursa yaz dönemini çalışarak da geçirebileceğini sözlerine ekledi.

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılında Yer Gök Aşk dizisindeki Bade karakteri ile çok dikkat çekti. Kara Para Aşk dizisinde Bahar karakteri ile kariyerinin en önemli çıkışını yapan Tuvana Türkay, son dönemde Yasak Elma, Kağıt Ev ve Çember isimli dizilerde rol almıştı.