Ana sayfa Sosyal Medya Olağan Şüpheliler dizisinin setinden gelen görüntüler bile başlı başına olay!

Olağan Şüpheliler dizisinin setinden gelen görüntüler bile başlı başına olay!

tarafından ker_def

Yeni dizi Olağan Şüpheliler’in çekimlerine geçtiğimiz hafta başladı. Exxen platformu için hazırlanmakta olan diziden görüntüler de yavaş yavaş gelmeye başladı. Eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi bu… Yani sıra dışı ve çok etkileyici olaylarla dolu bir yapımın gelişinin işaretleri var.

Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan “Olağan Şüpheliler” dizisinin afişi de yayınlandı! Diziden gelen her görüntü, çok etkileyici bir hikayenin gelmekte olduğunu izleyicilere anlatıyor.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, başrollerini ise; Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen, Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu’nun paylaştığı, “Olağan Şüpheliler” ’de eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi anlatılacak.

Dizinin kadrosunda yer alan Berk Hakman, kötü rollerin adamı… Bu dizide nasıl bir karaktere hayat verecek merak ediliyor. Hakman hayranları uzun süredir oyuncuyu dizilerde göremiyordu.

Yani Berk Hakman hasreti de Exxen dizisiyle birlikte sona erecek.

Çekimlerine başlanan ve Exxen’de yayınlanmak için gün sayan “Olağan Şüpheliler” dizisinin setinden gelen fotoğraflar ise şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Hem hikayesi ilginç hem de oyuncu kadrosu adeta Şampiyonlar Ligi gibi…

“Olağan Şüpheliler” çok yakında EXXEN’de izleyicilerle buluşacak.

Henüz çekimler devam ediyor, tanıtımlar paylaşılıyor ama ne zaman yayına başlanacağı konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor.

Diziseverler ise heyecanla bu yapımın yayınlanacağı günü bekliyor.