Ana sayfa Dizi Haberleri Beril Pozam’dan Yalı Çapkını sezon finali için iddialı sözler!

Beril Pozam’dan Yalı Çapkını sezon finali için iddialı sözler!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Beril Pozam, Star TV ekranında cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezon finali ile ilgili heyecanını paylaştı.

Dizinin hikayesinde Suna karakterini canlandıran oyuncu, başarılı performansı ile göz dolduran genç isimler arasında bulunuyor.

Rol arkadaşı Emre Altuğ’a sosyal medyadan yazdığı duygusal veda mesajı ile dikkat çeken oyuncu, “Kalbin burkuldu” sözleri ile sosyal medyada dikkatleri çekti. Oyuncu, o gün çekimler sırasında sette olmadığı için Emre Altuğ’a veda edemediğini de belirtirken, çok iyi anlaştıklarını da ifade etti.

Katıldığı etkinlikte Emre Altuğ’u tüm ekip arkadaşları olarak çok sevdiklerini ifade eden Beril Pozam, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Onu çok seviyoruz, bütün arkadaşlarımız gönülden ona bağlıyız. İyi ki var, hep var olsun.”

Hatırlanacağı üzere dizinin kadrosunda Orhan karakteri ile yer alan Emre Altuğ, karakterinin ölmesi ile birlikte hikayeden ayrılmıştı.

Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezon finali ile ilgili de konuştu. 7 Haziran Cuma akşamı Yalı Çapkını dizisinin 73. bölümü ile birlikte final yapacağını hatırlatan oyuncu, çok heyecanlı bir bölüm olacağının altını çizdi.

Beril Pozam, “Biraz buruğuz. Hem seyircimizden uzak kalacağız hem de ekip arkadaşlarımdan uzak kalacağım. Ama kısa bir tatilin arasında sezona devam edeceğiz. Yeni sezona ne olacağını ben de bilmiyorum, ben de herkes gibi heyecanlıyım. Sezon finalinde de nasıl ifade edeyim, çok ilginç, heyecanlı şeyler olacak diye biliyorum ben” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını dizisinde sürprizlerin bol olduğunun altını çizen oyuncu 7 Haziran’daki sezon finalinde de çok ilginç olayların yaşanacağını sözlerine ekledi.