Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün farkını şimdi gösterecek!

Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün farkını şimdi gösterecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile hikayeye katılması ile birlikte çok şey değişti. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu gibi iki güçlü ismin artık yer almadığı hikaye, bambaşka bir noktaya doğru savruluyor…

Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur ikilisi hikayeyi yeni bir rotaya doğru sürüklerken, Tuba Büyüküstün de daha fazla öne çıkmaya başlıyor. Özellikle de Mavi’nin Melek yaşındaki kızını kaybettiği ile ilgili sahnelerde sonra duygusal yoğunluğu yüksek sahnelerin geleceği da anlaşılıyor.

Yeni fragmanda Mavi ile Melek ilk kez tanıştı. Melek’in Mavi’nin omuzuna dokunan elleri aslında ne çok şey anlatıyor… Toprak ve Maya isimli iki kızı bulunan Tuba Büyüküstün, anneliğin duygusal yoğunluğunu iyi bilen bir ünlü isim…

Büyüküstün’ün hikayede kızını kaybetmiş bir anne rolünde sergileyeceği duygusallık da bu noktada çok etkili olacaktır. Sefirin Kızı’nın 40. yeni bölümünde hikayenin acılı yönleri, Tuba Büyüküstün’ün inandırıcı performansı ile dizideki dramı ağırlığı artacaktır.

Geçen hafta düşüş yaşayan reytingler Mavi’nin geçmişinin yavaş yavaş ortaya çıkması ile izleyicileri yeniden ekrana çekebilecek mi? Şu anda hikayede elle tutulur en önemli merak unsuru bu… Mavi’nin kızına ne oldu? İşte şu anda izleyiciler bunu merak ediyor.

Bakalım Sefirin Kızı dizisinin sevenleri hikayenin bu yeni dönemini nasıl karşılayacak? Şayet reytingler daha da çok düşer ise bu alarm zillerinin de çalmasına neden olacaktır. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin sahneleri yabancı hayranları da diziye daha çok çekiyor.

Özellikle bu ikiliyi Kara Para Aşk’tan sonra bir kez daha ekranda gören yabancı dizi takipçilerinin sosyal medyada yaptıkları yorumların artması, diziye yönelik ilgilerinin de Büyüküstün’ün gelişi ile arttığına işaret ediyor. Bu durum da dizinin yurt dışı satışlarını olumlu etkileyecek gibi duruyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 40. bölümünden ilk fragman: