Ana sayfa Dizi Haberleri Olgun Toker dram rollerine ara verdi, Güzel Günler dizisiyle bu sefer ters köşe yapacak!

Olgun Toker dram rollerine ara verdi, Güzel Günler dizisiyle bu sefer ters köşe yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Olgun Toker, uzunca bir süredir dram hikayelerinde çok etkili roller canlandırdı. Kariyerinde eğlenceli projelerden daha çok dram hikayelerinde yer alan Olgun Tokar, 11 yıllık kariyerinde birbirinden çok etkili performanslar ortaya koydu.

Son dizisindeki Taner karakteri ile çıktığı dizi yolculuğunda, en son Mezarlık isimli Netflix dizisinde izlediğimiz Olgun Toker, son döneme damga vuran erkek oyunculardan birisi oldu. Hayat Sırları dizisindeki Kemal karakteri ile herkesin ilgisini çeken oyuncu, Arıza dizisinde psikopat Burak karakteri ile de yeni bir açılıma imzasını attı.

Son Yaz ve ardından Annenin Sırrıdır Çocuk dizileri ile televizyon ekranında kendisine hayran bırakan oyuncu, ayrıca Fatma ve Mezarlık gibi etkili Netflix dizileriyle de çok konuşuldu.

Son dönemde dram projelerine ağırlık veren Olgun Toker’i yeni sezonda Show TV ekranında Güzel Günler isimli eğlenceli dizide izleyeceksiniz. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla karakterin aykırı, eğlendiren ve ilgi çekici olacağını söyleyebiliriz.

İzleyicilerin Olgun Toker’in daha önceki rollerini düşündüğünde tam bir ters köşe olacağını şimdiden söyleyelim.

Neşeli bir aile hikayesinin anlatıldığı yeni dizide; Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Burak Dakak, Oya İloğulları, Yıldıray Şahinler ve Seray Gözler gibi önemli oyuncular bir araya geldi.

Olgun Toker de kadroda başrollerden birisi olarak yer alacak ve canlandıracağı karakter ile de herkesi şaşırtacak. Güzel Günler dizisinin fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.