Ana sayfa Sosyal Medya Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi’nin afişi yayınlandı!..

Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi’nin afişi yayınlandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son olarak 2019 yılında Mucize 2: Aşk filmiyle beyazperdede yer alan oyuncu, şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Prestij Meselesi’nin çekimlerine geçtiğimiz ay başlamıştı.

Yapımcılığını Boyut Film şirketiyle Murat Tokat’ın üstlendiği filmde, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden efsane müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik şirketini kurduğu dönem anlatılacak.

Filmde Prestij Müzik’in ortaklarından Burhan Aydemir’i  canlandıran oyuncu Eser Yenenler, filmin teaser afişini instagram hesabından paylaştı. Yenenler paylaşımına; ” Özcan Deniz, Haluk Levent, Mahsun Kırmızıgül ve Hilmi Topaloğlu’nun kalpten kalbe giden, o yola çıkışlarının gerçek hikayesi Prestij Meselesi 3 Şubat’ta sinemalarda” yazdı.

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı!.. 7

Filmde Burhan Aydemir’in eşini Melisa Döngel canlandırırken, şirketin bilinen ortaklarından Hilmi Topaloğlu karakterini ise Engin Hepileri üstlenecek. Biran Damla Yılmaz’ın da rol alacağı filmde Mahsun Kırmızıgül’ün gençliğini oğlu Mahmut Kırmızıgül oynayacak.

Amerika’da sinema eğitimi alan Mahmut Kırmızıgül, bu film ile ilk kez kamera karşısına geçti. Babasını canlandıracak olan Mahmut Kırmızıgül, rolüne oyuncu koçlarıyla hazırlandı.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Prestij Meselesi, merhum müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun Anadolu’nun dört bir yanından bulduğu yetenekli genç müzisyenleri keşfetme öyküsü ile  Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün starlığa uzanan yolculuklarını konu alıyor. Film,  3 Şubat’ta vizyona girecek.