Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisi finale doğru giderken Onur Tuna veda pozlarına başladı!..

Mahkum dizisi finale doğru giderken Onur Tuna veda pozlarına başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon ekranlardaki yerini alan Mahkum dizisi, hikayesi ve Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuklarıyla büyük ses getirmişti.

Yeni sezonda da kadrosuna kattığı yeni isimlerle Fox TV’deki ekran yolculuğuna devam eden dizi bu defa reytinglerde aradığını bulamadı. Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkım ile  ilgili final iddiaları bir süredir devam ediyordu ve yapımcı MF Yapım’ın dizinin devam ettiğine yönelik mesajı da umutları artırmıştı.

Ancak reytinglerin 29. bölümde de çok düşük gelmesinin ardından Fox TV,  31. bölümde diziyi bitirme kararı aldı. Dizinin final bölümü öncesi, Mahkum’da ‘Savcı Fırat’ karakterine hayat veren başrol oyuncusu Onur Tuna, sosyal medyada veda pozlarını paylaşmaya başladı.

Mahkum dizisi, 20 Ekim Perşembe günü 30. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 31. final bölümü ise kendi gününde değil, 29 Ekim Cumartesi saat 20.00’de izleyici ile buluşacak.

Mahkum’un finaliyle birlikte ekranlarda bir dönem daha kapanacak. Akıllarda ise Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin müthiş başarılı olan işbirliği kalacak.

İkinci sezon öncesi yapılan büyük yeniliklere ve yeni oyuncu transferlerine rağmen ayakta kalmayı başaramayan dizinin sadık izleyici kitlesi ise sosyal medyada ‘Mahkum final olmasın’ çığlıkları atmaya devam ediyor. Ancak izleyicilerin bu isteklerinin Fox TV tarafından şimdiye kadar hiç kabul görmediği ve birçok dizinin bu şekilde erken finalle bitirildiği de göz ardı edilemez bir gerçek.