Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer ve Zehra’nın soluksuz mücadelesi, Teşkilat hayranlarına adrenalin yaşatacak!

Ömer ve Zehra’nın soluksuz mücadelesi, Teşkilat hayranlarına adrenalin yaşatacak!

tarafından ker_def

Teşkilat dizisi üçüncü sezonunda yine başarılı hikaye sunumu ve güçlü oyunculuk performansları ile reytinglerde birincilikler almayı sürdürüyor. Diziye katılan Murat Yıldırım’ın etkisi ve Deniz Baysal ile de çok iyi bir partnerlik süreci yaşaması ile birlikte Teşkilat dizisinde yeni bir dönem başladı. Diziye ilgi arttı ve bu yeni dönem adrenalin yükselmesine neden oldu.

Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde 20 Kasım akşamı 56. bölüm ekrana gelecek ve dizi hayranlarını yine çok etkileyici sahneler bekliyor. Ömer ve Zehra’nın atacağı adımlar adrenalin patlamasına neden olacak. Özellikle Ömer’in deşifre olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı yeni bölüm yine Teşkilat dizisi hayranları tarafından heyecanla takip edilecek sahnelerle dolu.

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ 20 Kasım Pazar akşamı elli altıncı bölümüyle ekrana geliyor.

Ömer ve Zehra'nın soluksuz mücadelesi, Teşkilat hayranlarına adrenalin yaşatacak! 7

‘Teşkilat’ 56. Bölümde neler yaşanacağının detayı ise şöyle: Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir.

Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır.

Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!

‘Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.