Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın kararı sonrası reytingler patlayacak!

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın kararı sonrası reytingler patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız, her yeni bölümü ile milyonlarca izleyiciyi kendisine çekmeyi sürdürüyor. Dizinin reytingleri de çok iyi gelmeye devam ediyor. 57. bölümü geçen hafta yayınlanan dizinin tüm izleyici gruplarında çok iyi oranlar elde ettiğine şahitlik ediyoruz. AB ve ABC1 kategorilerinde de birincilikler elde eden dizi için üçüncü sezon bir başarı hikayesi olarak sürüyor.

Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan ikilisinin canlandırdığı Nalan ile Hayri karakterlerinin yeni sezonda öne çıkan sahneleri milyonlarca izleyiciye heyecanlı anlar yaşattı. Nalan’ın 57. bölümde aldığı ei terk etme kararının sonuçları da önümüzdeki haftalarda ortaya çıkacak ve yine izleyicileri bilinmezliklerle dolu, heyecanlı anlar bekleyecek.

Dizinin hikayesindeki bu tür kararların izleyicilerin de üzerinde çok olumlu bir etki bıraktığı ve merak unsuru sayesinde de Camdaki Kız dizisinin sezonun en başarılı yapımlarından birisi olması sürdürdüğünü söyleyebiliriz. Burcu Biricik’in de çok başarılı bir performans ortaya koyarak, üç sezondur yetenekleri ile milyonları etkilediğini bir kez daha hatırlatalım.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın kararı sonrası reytingler patlayacak! 8

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, sosyal medyada da büyük bir etkileşim ortamı oluşturabiliyor ve bu durum da dizinin sosyal medya alanında da çok iyi sonuçlar elde etmesini sağlıyor.

Yeni haftada 58. bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler, Nalan karakterini yine dikkatle takip edecek. Sedat ile ilgili gerçekleri öğrenen ve ona tokat atarak herkesi şaşırtan Nalan, “Siz beni kirlettiniz, kendinize benzettiniz” diyerek herkese öfke kustu.

Yeni bölümde gerçekleri öğrenen Nalan’ın evi terk etmesi başta Feride olmak üzere herkeste şok etkisi yaratıyor. Kendi hayatı hakkında ilk kez kendi kararını uygulayan Nalan’ı izleyeceğimiz 58’inci bölümde yaşanacak diğer gelişmeler de şimdiden merak konusu oldu..

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın kararı sonrası reytingler patlayacak! 9

Hayatı boyunca başkalarının kendine biçtiği role bürünen Nalan’ın dönüşümü adım adım gerçekleşti. Özgürlüğün tadına vardıktan sonra Nalan’ı nelerin beklediğini önümüzdeki bölümler gösterecek. Kendisi olarak var olabilme yolculuğunda çok ciddi bir adım atan Nalan’ı yeni hayatında nelerin beklediği şimdiden merak konusu oldu.

Nalan’ın özgürlük hissini çok sevdiğini gösteren yeni bölüm fragmanına ilgi büyük oldu. Artık, Nalan’ın özgürlüğü için bedeller ödemeye cesareti var. Camdaki Kız her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…