Ana sayfa Dizi Haberleri Ön yargınızı kırıp Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in İşte Bu Benim Masalım dizisine şans verin!

Ön yargınızı kırıp Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in İşte Bu Benim Masalım dizisine şans verin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformunun en iddialı yapımlarından birisi de İşte Bu Benim Masalım isimli gençlik dizisi… Acun Ilıcalı, sahibi olduğu platformun tanıtımını yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında hem Aleyna Tilki hem de Cemal Can Canseven’e büyük ilgi göstermişti. İkisinin buluştuğu diziyi de ekip olarak çok beğendiklerini ifade etmişti.

Bu sözlerden sonra birçok izleyici Exxen’deki İşte Bu Benim Masalım dizisini çok merak etti. Kıvanç Baruönü’nün yönetmenliğini yaptığı dizi, platformun yayına açılması ile birlikte en çok izlenen yapımlardan birisi oldu. Genel izleyici düşüncesi ise gençlik dizisinin beklediklerinden çok daha iyi olduğu şeklindeydi…

Sosyal medyaya düşen yorumlarda Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’e de büyük övgü vardı. Bir dizi hayranı, sosyal medyada düşüncesini şöyle yazdı: “Dün gece İşte Bu Benim dizisini izledim. Aleyna birkaç ayda oyunculuk konusunda kendini aşırı eğitmiş. Çok beğendim. Cemal da çok güzel oynamış onu da beğendim. Bence ön yargınızı kırıp diziye bir şans verin.”

Usta oyuncu Nevra Serezli ve Zeynep Kankonde’nin de yer aldığı kadroda ayrıca; Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Kamil Güler, Yusuf Ege Gönülal gibi isimlerin de yer aldı.

Kimi izleyiciler Netflix’teki gençlik yapımları ile karşılaştırdı ve İşte Bu Benim Masalım’ın iyi olduğu yorumunu yaptı.

İlk bölümü izleyip beğenmediğini söyleyenler de vardı ama genel izlenim beğeni topladığı yönünde oldu. Özellikle dizinin çekim kalitesine ve konseptine hayran kaldıklarını belirten izleyiciler, hitap edilen genç kitlenin ilgisini çekebilecek düzeyde olduğunu da belirtiyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi