Ana sayfa Sosyal Medya Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu ne iyi kötü kötü!

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu ne iyi kötü kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sihirli Annem dizisi 2020 yılında en çok konuşulan projelerden birisiydi.Bir döneme damga vuran ve bugün 20’li yaşlarda olanların da yakından hatırladığı dizinin yeni versiyonunun çekileceğinin açıklanması büyük dikkat çekmişti. Exxen platformu için yapılan hazırlıklar sırasında, eski oyuncu kadrosunun da gönül koyduğu anlara şahit olduk.

Peki Sihirli Annem dizisi nasıl bulundu? İzleyiciler hangi yorumları yaptı? Aradan geçen yılların ardından Exxen platformunda Sihirli Annem’in yeni oyuncularla, yepyeni bölümleri izleyicilerin beğenisine sunuldu. İlk izlenimler ise ne çok etkileyici ne de kötü olduğu şeklindeydi… Yani orta karar denilebilecek bir başlangıç yaptı.

Sihirli Annem dizisinin eski versiyonlarına tutuklu kalan bazı izleyiciler, sosyal medyada yeni versiyonunu kıyasıya eleştirdi. “Keşke hatırladığımız şekilde kalsaydı” diye yorumlar yapıldı.

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu ne iyi kötü kötü! 7

Ancak diziyi izleyen ve “2021’e güzel uyandık ve Sihirli Annem izliyoruz. Bu yılın iyi geçeceğine dair inancım var” diye mesaj bırakan izleyiciler de vardı.

Dizinin eski tadını arayanlar için yeni versiyonun tam da tatmin etmediği ise sosyal medyadaki ortak görüş oldu. Sihirli Annem yeni versiyonu ile ne iyi ne de kötü, aslında eski yapımın üzerine yeni bir şey konulmamış diyebiliriz.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Eylem Yıldız, Çicek Acar’ın yeni versiyonda rol alan ünlü isimler olduğunu da yeniden hatırlatalım: