Ana sayfa Sosyal Medya Vahşi Şeyler dizisi kısacık sürede, kocaman kahkahalar attırıyor!

Vahşi Şeyler dizisi kısacık sürede, kocaman kahkahalar attırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayında Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun’un başrollerinde yer aldığı Vahşi Şeyler dizisinin çekimleri gerçekleştirilmişti. Nurgül Yeşilçay, yaptığı açıklamada Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakterine gönderme yaparak, “Biz daha önce yapmıştık ama yayınlanmamıştı” diye konuşmuştu.

Vahşi Şeyler isimli komedi dizisinin ilk iki bölümü Exxen platformunda yayınlandı. Bazı izleyiciler dizinin ilk iki bölümünden pek de bir şey anlayamadığını, derdini anlatamadığını belirten yorumlarda bulundu.

Bazı izleyiciler ise kısa sürse de dizinin hızlı aktığını ve çok beğendiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada paylaşımlar yaptı. “Vahşi şeyler harika, Nurgül Yeşilçay muhteşem” diye yorum yapan diziyi izleyenler, çok güldüklerini ve eğlenceli bir yapım olduğunu belirten ifadeler kullandılar.

Bir dizi hayranı, “Hayatımda mini bir diziye bu kadar çok güleceğim aklıma gelmezdi. Vahşi Şeyler’i izleyin derim. 14 dakikada ne kadar gülünebilirse o kadar güldürdü” diye yorum bıraktı.

Hatırlanacağı gibi dizinin senaryosunu Alper Alpözgen yazmıştı. Genç senarist, Aralık ayı içinde arkadaşının evinde hayatını kaybederek tüm ekibi yasa boğmuştu. Dizi toplamda 8 bölüm çekildi. Alpözgen, yeni bölümleri yazarken hayatını kaybetti.

Vahşi Şeyler dizisi kısacık sürede, kocaman kahkahalar attırıyor! 7