Ana sayfa Dizi Haberleri Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon’a kızdı!

Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon’a kızdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – İki haftalık aranın ardından ekrana yeniden dönen Yargı dizisi, 24 Şubat akşamı 54. bölümüyle yayındaydı. Kimsenin beklemediği bir ölüm, izleyicinin sosyal medyada eleştirilerini aldı! Pars’ın özel kalemi Rıdvan’ın şok eden ölümü, ekran başındakileri de kahretti!

Özge’ye nişan yüzüğünü vermek için heyecanlanıyordu Rıdvan. Tam da böyle bir zamanda Defne’yi kaçıranlar tarafından yapılan tehdidin, Rıdvan’ın hayatına mal olabileceğini kimse düşünememişti! Ay Yapım imzalı sevilen dizi Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, yine kalemini konuşturdu ve izleyiciyi hiç beklemediği bir yerden vurdu!

Aynı bölüm içinde yaşananlar, iki haftadır ara veren Yargı dizisini yeniden izlemek için heyecanla ekran karşısına geçenlere şok üstüne şok yaşattı! Gelin Ferda’nın ölümü sonrasında gözaltına alınan Salim, bekçilik yaptığı ve kumar oynatıldığı öğrenilen sitenin sahipleri Balkan çetesi tarafından korunuyordu. Salim, onlarla ilgili önemli bir bilgi edinmiş ve bunu da avukatı Yekta’nın oğlu Ömer’e vermişti.

Salim’in elindeki bilgilerin kendisi için çok önemli olduğu anlaşılan Balkan çetesi, bu bilgiler kimsenin eline geçmesin diye Salim ile Defne’yi takas etmek istedi. Salim salı verildi, elini kolunu sallayarak emniyetten çıkıp gitti. Ancak Yekta’nın oyunu ile işler karıştı ve basın, Salim’in salıverildiğini öğrendi!

Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon'a kızdı! 12

Durumu toparlamaya çalışan Pars, adliye önünde bunun doğru olmadığını söyledi. Daha sonra bir çare buldu ve Salim’e benzeyen bir polis memurunu onun gibi giydirip basının önünden geçirerek cezaevi aracına gönderme fikrini devreye soktu. Ancak beklenen memur bir türlü gelmeyince Rıdvan gönüllü oldu. Giyinirken cebinden düşen yüzüğü de Pars savcı buldu ve Rıdvan’a daha önce hiç söylemediği övgü dolu sözler sarfetti. Yargı’yı izleyen pek çok kişi, aslında bu sahnede Özge’nin de içeri girişi ve birbirlerine son bakışlarıyla, bir şeylerin olacağını anlamıştı!

Fakat yine de kimsenin ummadığı bir şekilde Rıdvan öldürüldü! Ceylin, Ilgaz ve Eren, Salim’i alan çetenin telefonu ile bir eve gitti ve Defne’yi bulacaklarını sandılar! Oysa orada Salim’in cesedi ile karşılaştılar.

Bu esnada şapkasını da takıp Salim gibi polislerin kolunda adliyeden çıkan Rıdvan, cezaevi aracına bindirilmişti. Pars, kendisine gelen telefonla şok olmuş bir şekilde aracındayken yolunu değiştirdi. Herkes, Ilgaz’ın yanına gittiğini, Salim’in cesedinin bulunduğu ihbarını aldığını sandı!

Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon'a kızdı! 13

Oysa, cezaevi aracı yol ortasında durdurulmuş ve içindeki Rıdvan da öldürülmüştü! Pars’ın Rıdvan’a son bakışı ve acısı da yürekleri yaktı! İzleyenler, dizinin en sevilen karakterlerinden, en zararsız, en masumlarından olan Rıdvan’ın sonunun böyle olmasından pek de memnun olmadı! Senariste kızan izleyiciler, pek çok yorum yapmaktalar Rıdvan’ın ölümü karşısında!

Bu son ile birlikte dizide Savcı Pars’ın Özel Kalem’i Rıdvan’a hayat veren Yiğit Kalkavan da diziden ayrılmış oldu…

İşte 54. bölümde Rıdvan’ın ölümü üzerine izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon'a kızdı! 14

Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon'a kızdı! 15

Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon'a kızdı! 16 Onca kişi öldü ama bu başkaydı! Yargı dizisinde Rıdvan karakterinin ölümü sonrası izleyici, senarist Sema Ergenekon'a kızdı! 17