Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Youtube’daki başarısını katladı!

Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Youtube’daki başarısını katladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi, her bölümüyle reytinglerde zaten rekorlar kırmaya izleyenleri de alıştırmakta. Sosyal medyada ise çok başka bir başarı var ki görmemek imkansız!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un rol aldığı OGM Pictures yapımı Yalı Çapkını dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 24. bölümü büyük ilgi ile izlendi. Dizinin, yaşadığımız deprem felaketi nedeniyel 2 haftadır ekranda olmaması da göz önüne alınarak, izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaşması sonrasında, sosyal medyada da konuşulma oranları ile dikkatleri çekti.

24 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen diziler arasında üç kategoride de ilk sırada yer almaya devam etti Yalı Çapkını. Üstelik özeti ile Total grubunda da 2. olması, kendi kendisine rakip olan dizi olarak ironik bir durum olarak yansıdı reyting tablolalarına…

Yalı Çapkını dizisinin tek rakibi yine kendisi! Youtube'daki başarısını katladı! 7

Ayrıca AB ve ABC1 kategorilerinde de Kızılcık Şerbeti dizisinin ardından Yalı Çapkını’nın özeti, 3. sırada yer aldı. Bu arada dizinin Youtube kanalında da 21. bölümün izlenmesinin 10 milyonu geçmesi de ayrı bir başarı olarak hanesine yazıldı dizinin!

Bu arada Yalı Çapkını Youtube kanalının abone sayısının da 2,5 milyonu aşması da dikkatlerden kaçmadı! Dizi, abone sayısı ve izlenme oranları ile reyting başarısından sonra sosyal medyaya da imzasını atmaya devam ediyor!