Ana sayfa Sosyal Medya Önce Oğlum şimdi de Uysallar! Songül Öden iki diziyle gündem oldu!

Önce Oğlum şimdi de Uysallar! Songül Öden iki diziyle gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden hem Show TV ekranında yayınlanan Oğlum dizisindeki Zeynep karakteri ile konuşuluyor, hem de Uysallar isimli dizide canlandırdığı Nil karakteri ile dikkat çekiyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan Oğlum dizisinin sekizinci bölümü geride kaldı. Reytingler beklendiği gibi gelmiyor. Songül Öden ile birlikte; Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi var. Oğullarının ölümü ile yıkılan bir ailenin ayakta durma çabası ile bir diğer ailenin bu ölümden sorumlu tutulan küçük çoğu için verdiği mücadele ekrana yansıyor.

Duyguların yüksek olduğu bu dram hikayesinde Songül Öden yine çok başarılı bir performans ortaya koymaya devam ediyor. Dizinin düşük reytinglerle akıbeti tam olarak bilinmese de, ekranda yer almaya ve izleyenleri etkilemeye devam ediyor.

Önce Oğlum şimdi de Uysallar! Songül Öden iki diziyle gündem oldu! 7

Songül Öden ayrıca 30 Mart tarihinde Netflix’te yayınlanan Uysallar isimli dizi projesiyle de çok konuşuluyor. Nil karakterini canlandıran oyuncu, başrolde Öner Erkan ile birlikte yer alıyor… 8 bölümlük mini dizinin Netflix’te yayınlanması ile birlikte sosyal medyada birçok yorum paylaşıldı.

Güncel hayatın içinden eleştirileri ile öne çıkan dizide Songül Öden de yıllarca çocuklarına bakmak için çalışmayan, eve hapis olmuş ve artık hayatında değişikler isteyen, saygı görmek ve bir işe yaradığını göstermek isteyen bir kadına hayat veriyor.

Ancak iş hayatının zorlukları, çevresel faktörler ile kadınların ne kadar sınırlandırıldığı ve kendilerini ne kadar güvensiz hissettikleri bir ortamın içinde bulundukları dizi ile aktarılıyor.

Songül Öden de canlandırdığı Nil karakteri ile rolünün hakkını verdi ve sosyal medyadan da büyük övgüler aldı.