Ana sayfa Sosyal Medya ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son üç gün! Pazartesi dizilerinin canı bir hayli sıkılacak!

ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son üç gün! Pazartesi dizilerinin canı bir hayli sıkılacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV yeni dizisi Hakim’i bomba gibi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Hakim’in ilk bölümü pazartesi akşamı ekrana gelecek. Görünüşe göre o gece bazılarının canı bir hayli sıkılacak.

ABD yapımı Your Honor dizisinin Türkiye versiyonu Hakim’in ilk bölümü 4 Nisan Pazartesi akşamı ATV’de ekrana gelecek. ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren ve ikinci sezonu iple çekilen Your Honor dizisinin Türk versiyonunun izleyiciye duvara çarpmış etkisi yaratması bekleniyor.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son üç gün! Pazartesi dizilerinin canı bir hayli sıkılacak! 8

Hikayesi zaten çok güçlü olan dizinin oyuncu kadrosu da usta oyunculardan oluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda hepsi birbirinden usta Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özan, Uğur Yücel, Hasibe Eren, Yurdaer Okur, Burcu Kara gibi isimler yer alıyor.

Hakim dizisiyle ilgili bir yorum da sosyal medyada dizilerle ilgili yorum yapan Tokyo Neo Vortex hesabından geldi. Bu hesaptan yapılan paylaşımda “#Hakim’in son tanıtımlar ve ön izlemesini izledim az önce. Pazartesi günlerindeki tüm işlerin-muhtemelen Yasak Elma hariç- canı sıkılacak. Sanırım en çok da Üç Kuruş’un canı sıkılacak. Orjinali çok başarılı bir iş. Tanıtımlar da etkileyici gözüküyor.” denildi.

ATV’nin yeni dizisi Hakim’de son üç gün! Pazartesi dizilerinin canı bir hayli sıkılacak! 9

Hakim dizisinde Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasını canlandıracak. Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişecek. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden olacak. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.

Hakim’in dikkat çeken bir yanı da bugüne kadar hep komedi dizilerinde görmeye alıştığımız Hasibe Eren’in dizideki rolü olacak. Bugüne kadar izleyiciyi hep güldüren Hasibe Eren, Hakim dizisinde acımasız bir mafya liderini canlandıracak.